Marianne Kiukkonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Marianne Kiukkonen

Marianne Kiukkonen

Hyvinvointi on psykofyysinen kokonaisuus

Marianne Kiukkosen ajatus hyvinvoinnista:

Voida hyvin on hyvin pieniä tekoja itselle ja muille. Hyvän terveyden määritelmä nivoutuu psykofyysis-sosiaaliseen kokonaisuuteen.

Marianne Kiukkonen on hyvinvointialan iloinen monitoiminainen ja mukaansatempaava puhuja, jonka luennot vetoavat kaikenikäisiin kuulijoihin.

Marianne Kiukkonen on tehnyt pitkän uran kilpaurheilijana ja valmentanut eri ikäisiä, eri alojen johtajia, erikoisalojen henkilöitä, urheilijoita sekä myynti- ja palvelualojen ihmisiä, jotka ovat halunneet vahvistaa hyvinvointiaan, nostaa tasoaan sekä työssä että vapaa-ajallaan.

Elämänilonsa ja energiansa Marianne Kiukkonen ammentaa elämänkokemuksestaan, jota hänelle on karttunut useilta eri ammattialoilta, ulkomaankomennuksilta ja toimimisestaan erilaisten ihmisten kanssa.

Marianne Kiukkonen ei pelkää puhua vaikeistakaan asioista eikä hän turhaan kaunistele niitä seikkoja, jotka on tuotava esiin kehittyäkseen. Vuodet kenttäpoliisin työssä ja defusing- ja debriefing-ohjaajana ovat vieneet elämän raadollisimpaan tapahtumiin, joiden ansiosta Marianne löytää käsiteltäviin asioihin erilaisia tulokulmia.

Marianne Kiukkonen puhuu &quotpiirikunnallisista tavoitteista&quot, jotta tekemisen palo säilyisi, eikä lamaannuttavaa pudotusta tulisi. Täydellisen huippu-unelman jahtaamisen siaan toiveena olisi löytää elämän merkittävät, jopa suureen elämänmuutokseen sysäävät mikrohetket.

Marianne Kiukkonen rakastaa haastaa jokaista näkemään omat vahvuutensa ja tunnistamaan totuudenmukaiset heikkoudet. Marianne opettaa hyväksynnän voiman niin itseään kuin muitakin kohtaan.

Mariannen oma intohimo luontoon ja luovaan työhön sekä hänen oman elämän kasvutarinansa tulee esiin luennolla koskettavasti, josta jokainen voi löytää pelastavan kipinän myös itselleen.

Mariannesta huokuu sellainen elämänilo, että sen kuulee, näkee ja tuntee iholla asti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Marianne Kiukkonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.