Marjo Rantanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja

Video

Marjo Rantanen

Marjo Rantanen

>Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija.

>Marjo on noussut yhdeksi Speakersforumin suosituimmaksi puhujaksi, aiheinaan miten luoda tulevaisuuden asiakaskokemuksia, työhyvinvointia ja johtaa tunnelmaa muutoksissa. Hänellä on lähes 20 vuoden rautainen kokemus liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja konseptoinnista. Tällä hetkellä hän auttaa yrityksiä palaamaan takaisin yhdessä tekemisen raiteille koronan jälkeen.

>Marjo on voittanut Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -palkinnot. Hänen kirjojaan Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) ja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) käytetään liiketalouden, hoito-, opetus- ja matkailualan oppikirjoina. Kolmas kirja Tunnelman voima (Viisas Elämä) ilmestyy syksyllä 2022.

>Tunnelma dominoi - johda sitä!

>Tunnelmalla on väliä enemmän kuin koskaan. Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta. Se saa asiakkaat suosittelemaan ja työntekijät viihtymään. Hyvä tunnelma on työyhteisösi tärkein liima ja auttaa jaksamaan yhdessä vaikeitakin aikoja.

>Huono tunnelma lamaannuttaa, synnyttää turhaa hässäkkää ja saa lopulta ihmiset katoamaan. Huonon tunnelman hinta yksin Suomessa on noin 24 miljardia euroa vuodessa, ja se on yksi suurin syy sekä pitkiin sairauspoissaoloihin että työntekijöiden vaihtuvuuteen. Tunnelma on enemmän kuin kynttilöitä ja kick offeja, se on kivijalka ja konsepti, jonka päälle rakennat oman ja tiimisi menestyksen.

>Tunnelmamuotoilu tarjoaa hyvän näkökulman moniin eri tilaisuuksiin, suosituimpia otsikoita ovat mm.:

  • Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia
  • Tunnelma on energiaa - näin johdat sitä
  • Löydä vahvuutesi yrittäjänä, ja nouse oman juttusi maailmanmestariksi
  • Ketterä kaaoksessa - näin johdat omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa.

>
Aina yleisöä viihdyttäen

>Stand up -koomikkonakin tunnetun Marjon tyyli esiintyjänä on aina yleisöä viihdyttävä, energinen ja hauska. Jutut ovat työelämän parhaita paloja, vinkkejä tarjoilevia ja aina salonkikelpoisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Marjo Rantanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.