🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Martti Vannas

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Martti Vannas

Martti Vannas

Taikuri, lääkäri ja muistikouluttaja

Martti Vannaksen taikuus nivoutuu osaksi tilaisuuden kulkua, luonnetta ja tunnelmaa. Näillä luodaan osallistujien mieliin henkilökohtainen muistijälki unohtumattomasta illasta. Esityksen tyylilaji on huippuunsa viritetty interaktiivinen sinfonia, jossa yleisö on tiiviisti mukana eläytyen, reagoiden, viihtyen ja nauraen - enemmän kuin vuosiin. Illan moderoinnissa kyse on ammatillisesta tilaisuuden vastuunotosta ja läpiviennistä, lisättynä ennennäkemättömillä viihde-elementeillä, jotka nostavat koko tilaisuuden arvon kansainväliselle tasolle.

Martin muistikoulutus on ainut laatuaan koko Pohjoismaissa. Koulutuksessa käydään läpi keskeisimmät tekniikat: numeromuisti, sekalaisten asioiden muistaminen, ja nimimuisti. Koulutus sisältää myös muistiharjoituksia, joista voi aloittaa, sekä tekniikoita, joilla voi parantaa tarkkaavaisuutta ja huomiokykyä. Hyvä muisti on sovellettavissa kaikille aloille, ja se auttaa myös keskittymään paremmin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Martti Vannas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu