Maryam Razavi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maryam Razavi

Maryam Razavi

Juonnot ja tyylikonsultoinnit

Maryam Razavi on tunnettu mallina, stylistinä ja tyylikonsulttina.

Ravazi on kiertänyt kymmenen vuotta maailmaa (mm. Barcelona, Milano, Lontoo, Kapkaupunki, Los Angeles) ja palatessaan takaisin Suomeen aloitti uuden uran stylistina ensimmäisenä asiakkaanaan artisti Anna Abreu. Hänen stailausasiakasrosteriinsa kuuluvat Suomen eturivin artistit ja näyttelijät.

Vuonna 2015 Razavi julkaisi ensimmäisen kirjansa, tyyli- ja inspiraatiokirja EXCLSV:n. Tällä hetkellä hän viimeistelee debyyttiohjaustaan, dokumenttia nimeltä The Perfect Selfie, jonka ensi-ilta on tammikuussa 2017. Dokumentissa seurataan kahden vuoden ajan nuoren tytön aikuistumista ja kasvukipuja sosiaalisen median aikakaudella. Keväällä 2017 Liv-kanavalla alkaa Suomen huippumalli haussa-ohjelman uusi kausi, jossa Razavi on juontajana sekä yksi kolmesta tuomarista.

Mallimaailma ja sen aiheuttamat paineet ovat muokanneet Razavista peräänantamattoman ja ahkeran työntekijän. Ala ei ole helppo eikä sillä ole takeita menestyä. Razavi uskoo, että kunhan uskaltaa hypätä ja unelmoida, voi utopistisetkin haaveet saavuttaa. Ikinä ei saisi pelätä isoja haaveita, aina kannattaa uskoa ja kuunnella itseään.

Koko aikuisikänsä muodin parissa työskennellyt Razavi on herkkä aistimaan ajankohtaiset ja uudet trendit. Stylistinä ja tyylikonsulttina hän kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja tuo uutta perspektiiviä hienovaraisesti heidän pukeutumiseensa. Muiden Itsetunnon kohottaminen on Razaville erityisen tärkeä aihe.

Juontojen lisäksi Maryam pitää puheenvuoroja koulukiusaamisesta. Malli-juontaja Maryam Razavia kiusattiin koulussa viiden vuoden ajan. Häntä vähäteltiin, nimiteltiin ja suljettiin porukan ulkopuolelle. – Teininä mietin, että tulen vielä pärjäämään!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maryam Razavi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.