Matti Apunen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Matti Apunen

Matti Apunen

Matti Apunen on kysytty esiintyjä, jonka teemoja ovat mm. asiantuntijaorganisaation johtaminen sekä robotisaation ja tekoälyn vaikutus työelämään.

Hän on kirjoittanut yhdessä Juha Vikmanin kanssa kirjan &quotHyvä omistaja: Mitä suomalainen yrittäjä voi oppia Warren Buffettilta&quot (2018). Kirja peilaa Buffettin omistamisen ja liikkeenjohdon periaatteita suomalaisten yritysten todellisuuteen.

&quotHyvä omistaja&quot on opas kaikkeen, mikä liittyy hyvän bisneksen tunnistamiseen, ostamiseen, jalostamiseen ja pitämiseen. Se on Buffettin inspiroimaa keittiöpsykologiaa, joka paljastaa omistamisen hassutukset ja harhat.

Matti Apunen julkaisee Mika Malirannan kanssa säännöllisesti SPAM-podcastia, joka on Suomen suosituimpia talouspoliittisia podcasteja. Ks.lisää esim. https://www.eva.fi/blog/2018/08/31/apunen-maliranta-heimojen-sota-ja-avoimuuden-sivuvaikutukset/

Apunen on Ylen Aamu-TV:n Jälkiviisaitten vakiojäsen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matti Apunen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.