Miika Pettersson

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Miika Pettersson

Miika Pettersson

Miika Pettersson uusioperheenisä, entinen linnakundi ja nykyinen stand up koomikko - herkkä poika, josta tuli kylmä mies, josta kasvoi perheellinen koomikko.

Miikan rikoskierteen ja syrjäytymisen katkasi Miika itse. Hän tunsi tulleensa tiensä päähän ja oppineensa rakastamaan itseään siinä määrin, että koki ansaitsevansa parempaa kuin siihen astinen elämä oli tarjonnut. Siitä alkoi Miikan määrätietoinen ja pitkäjänteinen työ entisten toiminta- ja ratkaisumallien murtamiseksi ja uusien korvaavien mallien oppimiseksi.

Miika on elänyt rikoksetonta perhe-elämää vuoden 2005 marraskuusta asti. Tuohon aikaan on mahtunut monia koettelemuksia ja urakokeiluja. Tänä päivänä Miika on löytänyt kutsumuksensa stand up komiikan parista.

Stand up -koomikkona Miika on toiminut vuodesta 2011. Tuolloin hän osallistui pohjoismaiden suurimmalle stand up -festivaalille ja voitti Tomaatteja tomaatteja Gong Show’n. Samana vuonna Miika sijoittui toiseksi sekä Vuoden Tulokas että Casino Talent -kisassa. Miika esiintyy stand up klubeilla ja -kiertueilla sekä yritys- ja yksityisjuhlissa vuosittain n 150 kertaa. Lisäksi hän tuottaa yhteistyössä Night People Groupin kanssa Apollo Roast -iltoja. Miikan tuottamissa julkkisroasteissa ovat esiintyneet mm. Ben Zyskowicz, Juha Mieto, Matti Nykänen, Sakari Kuosmanen, Mikko Kivinen, Sinuhe Wallinheimo ja Antti Kaikkonen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Miika Pettersson, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu