Mika Aaltonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mika Aaltonen

Mika Aaltonen

Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori sekä ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Hän on työskennellyt vierailevana tutkijana London School of Economicsissa, Conservatoire National des Arts et Métiersissa (Pariisi) ja Gregoriaanisessa yliopistossa (Rooma). Hän on myös //European Journal of Futures Studies// ja //Emergence: Complexity & Organizations// aikakauslehtien toimituskuntien jäsen. //The Royal Society of Arts//in jäsen ja Helsinki noodin perustaja hän on vuodesta 2006 lähtien. Hän toimii perustamansa //Sustainable Nation Groupin// toimitusjohtajana.

Mika Aaltonen on konsultoinut useiden eri maiden hallituksia ja suuryritysten ylintä johtoa. Hän on kirjoittanut 16 kirjaa ja lukuisia artikkeleita päätöksenteosta, ennakoinnista ja yhteiskunnan muutoksesta. Hänen viimeiset suomalaista yhteiskuntaa käsittelevät kirjoituksensa ovat //Ei vain urheilua – liikunnan ja urheilun merkitys yhteiskunnan uusiutumisen kannalta (2016)// Valtion liikuntaneuvoston toimeksianto, //Suomi ja SOTE 2040 – kohti taloudellisesti, sosiaalisesti ja moraalisesti kestävää Suomea (2016)// professori Erkki Vauramon kanssa sekä //Eläkepommi ei tule kuin varas yöllä (2017)// Jack Ilmosen ja Hannu Kahran kanssa. Laajempaa eurooppalaista ja globaalia muutosta käsittelevät //Arktinen Myrsky (2013)// ja //Crossroads – transformations on the road to 2040 (2015)// amerikkalaisen analyytikon Michael Loescherin kanssa sekä //Renaissance Society (2013)// ja //Storm Warning Europe (2018)// tanskalaisen futuristin Rolf Jensenin kanssa. //Tekoäly – ihminen ja kone (2019)// ja //Education in the 2020s (2021)// sen sijaan käsittelevät teknologian roolia huomisen yhteiskunnan rakentumisessa.

** Mikan teemoja ovat mm.**

• Strategia

• Päätöksenteko

• Ennakointi

• Trendit ja muuttuva yhteiskunta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mika Aaltonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.