Minna Parikka

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Minna Parikka

Minna Parikka

Kengät intohimona

Minna Parikka on kengistään tunnettu suunnittelija, jonka luomuksia on nähty kansainvälisten julkkisten kuten Taylor Swift, Lady Gaga, Cara Delevingne sekä Kardashian/Jenner klaanin jaloissa. Minnan suunnittelemia kenkiä myytiin globaalisti yli sadassa luksusliikkeessä kuten Harrods, Selfridges, Le Bon Marche, Galleries Lafayette ja Isetan.

Kotimaassa ’Parikoista’ on tullut käsite, joka on vakiinnuttanut kulttimaineensa suomalaisten naisten keskuudessa.

Parikalla on vahva osaaminen brändin luomisesta, suunnittelusta, kansainvälisestä viennistä, yrittämisestä ja markkinoinnista vuodelta 2005 alkaen, jolloin hän aloitti omaa nimeään kantavan merkin. Vuonna 2021 Parikka teki rohkean päätöksen lopettaa yritystoimintansa vaikka 2020 oli tuloksellisesti yrityksen paras vuosi. Sittemmin Parikka on keskittynyt yhteistyömallistojen suunnitteluun ja markkinointiin.

/*/Jaan mielelläni inspiroivasti tarinaani ja samalla kannustan jokaista käyttämään luovuutta työssään. Puhun yrittäjyyden, omien haaveidensa toteuttamisen puolesta ja siitä millä reseptillä itse ne toteutin työni kautta./*/

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Minna Parikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu