Minna Parikka

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Minna Parikka

Minna Parikka

Kengät intohimona

Minna Parikka on kengistään tunnettu suunnittelija, jonka luomuksia on nähty kansainvälisten julkkisten kuten Taylor Swift, Lady Gaga, Cara Delevingne sekä Kardashian/Jenner klaanin jaloissa. Minnan suunnittelemia kenkiä myytiin globaalisti yli sadassa luksusliikkeessä kuten Harrods, Selfridges, Le Bon Marche, Galleries Lafayette ja Isetan.

Kotimaassa ’Parikoista’ on tullut käsite, joka on vakiinnuttanut kulttimaineensa suomalaisten naisten keskuudessa.

Parikalla on vahva osaaminen brändin luomisesta, suunnittelusta, kansainvälisestä viennistä, yrittämisestä ja markkinoinnista vuodelta 2005 alkaen, jolloin hän aloitti omaa nimeään kantavan merkin. Vuonna 2021 Parikka teki rohkean päätöksen lopettaa yritystoimintansa vaikka 2020 oli tuloksellisesti yrityksen paras vuosi. Sittemmin Parikka on keskittynyt yhteistyömallistojen suunnitteluun ja markkinointiin.

/*/Jaan mielelläni inspiroivasti tarinaani ja samalla kannustan jokaista käyttämään luovuutta työssään. Puhun yrittäjyyden, omien haaveidensa toteuttamisen puolesta ja siitä millä reseptillä itse ne toteutin työni kautta./*/

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Minna Parikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.