Mirjam Kalland

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mirjam Kalland

Mirjam Kalland

Arvostettu kasvatustieteen asiantuntija

Mirjam Kalland on kasvatustieteen tohtori, Helsingin yliopiston varhaiskasvatuksen professori, lastenpsykoterapeutti ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton puheenjohtaja. Entisen Folkhälsanin tutkijan ja lasten psykoterapeutin mukaan kansalaisjärjestön perustehtävä on säilynyt aikojen saatossa ennallaan.

2015 keväällä Helsingin yliopiston kasvatusprofessorin tehtäviin siirtynyt Kalland on toiminut myös ruotsinkielisen Sosiaalialan osaamiskeskuksen (FS Kompetenscentret) johtajana ja työskennellyt Pelastakaa lapset ry:ssä ja Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiössä.

Kalland on arvostettu kasvatustieteen asiantuntija, joka on perehtynyt erityisesti vanhempien ja lasten välisiin kiintymyssuhteisiin. Hän on tutkinut muun muassa äidin ja vammaisen lapsen varhaista vuorovaikutusta sekä erilaisia riskitekijöitä liittyen lasten kehitykseen ja vanhemmuuteen. Tutkijan työnsä ohella hän on toiminut lasten psykoterapeuttina sekä kouluttajana ja työnohjaajana. Mirjam on myös ollut arvostetun yhdysvaltalaisen Yalen yliopiston vieraileva luennoitsija kasvatustieteiden saralta.

Kalland on kirjoittanut Parenting and Substance Abuse -kirjaan yhdessä dosentti Marjukka Pajulon kanssa luvun, jossa he kuvaavat Suomessa kehitettyä päihde-ensikotien hoitomallia. Kyseessä on hoitomuoto, joka on suunnattu raskausaikaan ja syntymän jälkeisiin ensimmäisiin kuukausiin.

Toukokuussa 2011 Folkhälsanin tutkimuskeskus käynnisti tutkimuksen, jossa tutkijoina toimivat Kalland ja Pajulo. Siinä tutkittiin perheryhmätoiminnan vaikutuksista vanhempien ja lasten terveyteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mirjam Kalland, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.