Niina Nurminen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Niina Nurminen

Niina Nurminen

Esiintymisen ja palvelukokemuksen huippukehittäjä

Niina Nurminen (s. 1965) on maamme parhaimpia vuorovaikutuskouluttajia.

Pitkä ura TV:n ja näyttämötaiteen puolella yhdistettynä kansainväliseen koulutukseen ja lukuisat pitkäkestoiset valmennusprojektit takaavat, että Niina tietää miten vuorovaikutusta, esiintymistä, asiakaspalvelua sekä asiakaskokemusta voidaan kehittää.

**Opinnot ja Jatko-opinnot**

Suomen Teatterikorkeakoulu 1985-1989 Teatteritaiteen maisteri (TeM), näyttelijäntyön koulutusohjelma

Yrittäjän ammattitutkinto 2010, Taiteilija moniosaajana- koulutus (30 opintoviikkoa) 2006-2007,

Transmission- projekti (Royal National Theatre Education Department, London) 2000-2006 Kansainvälinen esiintyvien taiteilijoiden koulutus- ja tutkimusprojekti

Opiskelijana ja työharjoittelijana Lontoossa 2000 (Lamda Business Performance/ Roy Leighton Partnerships) projektin asiantuntijatehtävissä 2001-2006 (Amsterdam 2001 ja 2002, Lontoo 2005, Varsova 2006, Ghent 2006)

**Valmentajana työelämässä**

Asiakkaita mm. Helsingin kaupunki, Itella, UCB-Pharma, Sairaala Orton, Ata Gears, Viestinnän keskusliitto, Brandworxx, Työturvallisuuskeskus. Valmennus- ja koulutusprojektit ovat monasti laajoja, koska Niinan laatu on huippuluokkaa! Valmennettavat henkilöt ovat usein asiakaspalvelun ammattilaisia tai myyjiä.

**Niina onkin toiminut myös helmikuusta 2014 lähtien Mehiläisen Customer Experience Developerina.**

Toiminnallinen vuorovaikutuskoulutus

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity koulutus, jossa käsitellään vuorovaikutuksen keskeisiä teemoja (mm. kuuntelu, läsnäolo, sanaton- ja sanallinen viestintä, erilaiset toimintatavat ja kielet, toisen arvostaminen ja avoimuus) erilaisten käytännön harjoitusten avulla.

Esiintymistaitokoulutus

Luentoja sekä käytännön harjoitteluun perustuvaa lyhyt- tai pitkäkestoista ryhmä- tai yksilöopetusta esiintymisestä ja henkilökohtaisesta viestinnästä, jotka ovat sidoksissa asiakkaan omaan aiheeseen ja viitekehykseen.

Työhyvinvointikoulutus

Luentoja, Forum-työpajoja, simulaatioita ja toiminnallisia työhyvinvointipäiviä johtamisen, yhteisöllisyyden, ammattitaidon kehittämisen ja oman elämän hallinnan näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Niina Nurminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.