Nina Rinne

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Nina Rinne

Nina Rinne

Rohkeuden ja psykologisen turvallisuuden sanansaattaja

Rohkea ja räväkkä yrittäjä Nina Rinne on asiakaskokemuksen, yrityskulttuurin muotoilun sekä valmennuksen rautainen ammattilainen. Äärimmäisen asiantunteva Nina on kunnianhimoinen sekä innostava liiketoimintaosaaja, joka puhuu sekä ymmärtää ihmistä.

Nina Rinne on itseoppinut yrittäjä, joka on suurella sydämellä raivannut tiensä tyhjästä menestykseen läpi loppuun palamisen ja vahvasti luvuilla ohjatun liike-elämän. Hän on ahkera ja peloton inhimillisyyden puolustaja, joka vaatii rohkeutta muilta ihmisiltä sekä uskaltaa puhua tabuista. Ninan missio on auttaa yrityksiä menestymään sekä työyhteisöjä kukoistamaan sosiaalisesti vastuullisesti vaikuttamalla niiden rohkeuteen ja psykologiseen turvallisuuteen. Nina on kokenut kouluttaja ja alansa huippuosaaja, joka ottaa tilan ja ihmiset haltuun vahvalla kokemuspohjalla, eikä jätä ketään kylmäksi.

On kolme asiaa, joita Nina pitää äärimmäisen tärkeänä; suomalaisten yritysten menestys, ihmisten hyvinvointi työelämässä sekä yhdenvertaisuus. Nina painottaa, että liike-elämässä kova ja pehmeä ovat yhtä aikaa läsnä eikä ne ole toisiaan poissulkevia tekijöitä - ennen kaikkea kumpaakin tarvitaan. Nina tietää mistä puhuu painottaessaan valmennuksissaan, että menestystä luodaan kestävästi ja kunnianhimo voi olla läsnä bisneksessä samalla, kun tehdään kasvua ja huomioidaan ihmisyys. Lisäksi Nina haluaa toimia ennen kaikkea esikuvana naisille lasikattojen rikkojana.

Nina on myös tietokirjailija ja teoksessaan &quotRohkea Organisaatio - turvallinen työyhteisö menestyy&quot hän tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä sekä työkalujarohkeamman organisaation rakentamiseen. Kuten kirjassaan, myös valmennuksissa ja puheenvuoroissaan Ninan agenda on tehdä suomalaisesta työelämästä parempaa askel askeleelta.

**Ninan aiheita ovat muun muassa;**

• Rohkea johtajuus

• Psykologinen turvallisuus

• Yrityskulttuuri ja sen rakentaminen

• Muutosmuotoilu

• Ihmisten hyvinvointi työelämässä

• Yhdenvertaisuus ja monimuotoisuus

Nina Rinteen luennot ovat räätälöitävissä toiveiden ja kohdeyleisön mukaisesti.

Nina osaa ihmiset. Nina tekee toisin. Sinä päätät muututko.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nina Rinne, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.