Olga Temonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Olga Temonen

Olga Temonen

Maalla asumisen ihanuus ja kylätoiminta

Olga Temonen on näyttelijä ja tuottaja. Näyttelijänä hänet tunnetaan erityisesti Salatuista Elämistä. Lisäksi hän on tehnyt muutamia pienempiä rooleja. Olga pyörittää yhdessä aviomiehensä Tuukka Temosen kanssa Optipari-nimistä tuotantoyhtiötä, joka tuotti muun muassa vuoden 2008 Miss Suomi -kilpailun. Optipari-yhtiön viimeisimpinä töinä on Olgan juontama Olgan kotona -sarja, jota esitettiin Liv-kanavalla keväällä 2013. Olga toimii siis myös ammattitaitoisena juontajana.

Olgan päivät täyttyvät lasten ja eläinten kanssa puuhastelusta. Temosten maatilalla toimii myös Olgan O.K. Talli -niminen yritys, joka on muun muassa keskittynyt hevosten kasvatukseen ja koulutukseen sekä tallitoimintaan.

Olga on toiminut myös Kotivinkki-lehden kolumnistina ja kirjoittaa sen verkkosivuilla Olgan kotona -blogia.

Kesällä 2014 Olga sai arvonimen Iitin Tiltu. Arvonimi on annettu aina kahdeksi vuodeksi jollekin ansioituneelle iitiläiselle naiselle, jo vuodesta 1986. Tiltu on tekevä ja osaava, Iitin rajojen ulkopuolellakin tunnettu ja edustava iittiläinen nainen.

Olga luennoi aiheista &aposKasvisruoka ja kasvisproteiini&apos sekä &aposArjen jaksaminen / ajanhallinta&apos, mutta hänen ehdottomasti suosituin luentonsa keskittyy &aposKylämatkailuun ja maalla asumiseen&apos. Tähän luentoon liittyen Olgan ajatuksia:

- Kylien sosiaalisuus/ kaupungin sosiaalisuus &quotMielestäni kaupungissa ollaan ihmisten keskellä mutta enemmän yksin.&quot

- Kylätoiminnan haasteet: tapahtumat ja tempaukset jää muutamien innokkaiden vastuulle

- Kylien riitaisuus, kyliin muuttavien ulkopuolisuus

- Mistä ei haluta luopua, miksi? Ovatko kyläkoulut tai kyläkaupat enää tätä päivää?

- Maaseudun autioituminen, mökkiläiskulttuuri ja ABC-asemakritiikki

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Olga Temonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.