Ollis Leppänen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ollis Leppänen

Ollis Leppänen

Ollis Leppänen on yrittäjä asiakkaiden armosta. 20-vuotiaana yrittäjäuransa aloittanut Ollis ei lannistunut vaikka yrittäjyyden alkutaival olikin melkoista kantapääopistoa. Nyt viisitoista vuotta myöhemmin hän on sparrannut ja valmentanut lukuisia yrityksiä ympäri Suomea.

Urallaan Leppänen on toiminut niin hiphop-festivaalien järjestäjänä kuin myynyt kainuulaisia marjamehuja päiväkodeille. Hän on toiminut omistajana, tilaajana ja kehittäjänä teknologia- ja pelialan tuotekehitysprojekteissa ja tietää, mikä niissä voi mennä mönkään.

Leppänen innostaa myymään, rohkaisee markkinoimaan, autaa paketoimaan palveluita ja kannustaa yhteistyöhön. Puheissa ja valmennuksissa hän jakaa esimerkkejä oikeista tilanteista ja omista kokemuksistai, innostavien esimerkkien ja tarinoiden maustamana.

Yrittäjyyden opeista Leppänen on koostanut kirjan //Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin (Tammi 2013).//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ollis Leppänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.