Oona Tolppanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Oona Tolppanen

Oona Tolppanen

Hyvinvoinnin lähettiläs

Nuoresta iästään huolimatta Oona Tolppanen on vakuuttanut jo osaamisensa liikunta- ja hyvinvointipalveluiden yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK), kirjoittaa kolumneja sekä www.fitoona.com-blogia, joka sijoittui vuoden 2014 &quotinspiroivimmat hyvinvointiblogit&quot- kategoriassa toiseksi. Lisäksi Oona toimii myös urheilumallina ja elämäntapavalmentajana.

Oona elää niinkuin opettaa; hän on harrastanut koko ikänsä urheilua, josta jalkapalloa 12 vuotta FC Hongan naisten liigajoukkueessa, fitness- ja voimalajeja useita vuosia sekä tällä hetkellä voimaharjoittelun lisäksi hän pelaan rugbya naisten 7- maajoukkueessa. Kilpaurheilu on tuonut Oonalle mukanaan isompia vammoja, leikkauksia ja kuntoutuksia, jotka ovat vieneet hänen kiinnostuksensa urheilijoiden optimaalisen fysiikkaharjoittelun lisäksi kunto- ja terveysliikuntaan sekä kuntoutukseen.

Oona on tunnettu positiivisesta asenteestaan, sporttisuudestaan, periksiantamattomuudestaan sekä yllytyyshulluudesta tarttua haasteeseen kuin haasteeseen. Oonasta on tärkeää, että ihmiset haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja ilman asettamatta itseään epämukavuusalueelle ei myöskään optimaalista kehittymistä voi saavuttaa.

Oona arvostaa ihmisissä suoraselkäisyyttä, rohkeutta sekä aitoutta. Hän haluaakin vaikuttaa ihmisiin olemalla aina oma itsensä ja muistuttaa, että jokaisella on oikeus tehdä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Ongelmana Oona pitää tämän hetkistä työhyvinvointitilannetta ja haluaakin paneutua sen kehittämiseen.

Asiakkaalle voidaan räätälöidä mm. yrityskohtainen työhyvinvointisuunnitelma. Suunnitelmassa pyritään kehittämään työhyvinvoinnin osa-alueita monesta näkökulmasta parempaan suuntaan: liikunnan ja yhteisöllisyyden avulla. Tavoitteena on panostaa koko yrityksen henkilöstöön, ei pelkästään keski-ikäisiin ja vanhempiin vaan tärkeä on tavoittaa myös yrityksen nuorempi henkilöstö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oona Tolppanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.