Ossi Paloneva

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ossi Paloneva

Ossi Paloneva

Ossi Paloneva on itseoppinut huippukokki, ruoka-alan yrittäjä ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri. Työssään Ossi keskittyy tulevaisuuden raaka-aineisiin ja fiksuihin ruokaratkaisuihin. Ruoka-ala elää murrosta; vegaani- hyönteis-, luomu-, villi- sekä hävikkiruoka tulevat ryminällä. Ossi työskentelee näiden kaikkien teemojen parissa, tärkeimpänä Suomen luonto ja villiruoka. Ossi oli mukana perustamassa Suomen ensimmäistä hävikkiruokaravintolaa.

&quotSyöminen on poliittisinta, mitä ihminen tekee arjessaan. Kokit, elintarviketalot ja huippuravintolat toimivat ruokakulttuurin suunnannäyttäjinä. Kokin välittämisen ei tule rajoittua yhden lautasen reunaan.&quot

Freelance-kokkaamisen lisäksi Ossi puhuu, kouluttaa ja ideoi ruokaa. Lisäksi Ossi on kehittänyt VILLD -villiruokanettisarjan sekä ruokapoliittisen Ruokakupla -podcastsarjan.

Suomen monipuolisin ruohonjuuritason osaaminen kaikilta ekologisen kokkaamisen osa-alueilta yhdistettynä laajaan ymmärrykseen koko ruokaketjun toiminnasta sekä vilpittömään haluun kehittää suomalaista ruokakulttuuria, tarjoavat vankan pohjan minkä tahansa ruokaan liittyvän keskustelun johtamiseen. Puhujana Ossi sukkuloi sujuvasti käytännön esimerkkien ja ruokapolitiikan välillä, tarjoten rautalankaa, konkreettisia ratkaisuja, elintarvikeinnovaatioita sekä näköaloja syömisen tulevaisuuteen.

&quotRuoka ja syöminen vaikuttavat ilmaston, vesistön ja maaperän lisäksi mm. matkailualaan, maabrändiin, ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, alueelliseen työllisyyteen ja koko Suomen elinvoimaisena säilymiseen – siihen on syytä suhtautua vakavissaan. On selvää, että tällä hetkellä Suomessa tulisi satsata erikoiskasvien viljelyyn, luontoon, jalostusarvon nostamiseen, tarkastella tukipolitiikkaa uudelleen sekä tehdä erityislaatuisista kasvuolosuhteista vahvuus – unohtamatta tehokasta markkinointia ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä.&quot

Ossi Palonevalla on vahva esiintymiskokemus Suomi Areenasta eduskuntaan ja messulavoilta kansainvälisiin medioihin. Ossilta luonnistuvat mm. kehittämishankkeet, inspiraatiopuheenvuorot, lavaesiintymiset ja erilaiset work shopit. Tarvittaessa hän taikoo tapahtumaasi sen sisältöä tukevat tarjoilut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ossi Paloneva, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.