Pamela Tola

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pamela Tola

Pamela Tola

Vaikuttava tarina rohkeudesta, asenteesta ja unelmista

Teatteritaiteen maisteri Pamela Tola on elokuvista ja televisiosta tunnettu näyttelijä, elokuvaohjaaja sekä käsikirjoittaja. Tolan vaikuttava omakohtainen tarina on osoitus siitä, kuinka olosuhteet tai menneisyys eivät yksin määritä tulevaisuutta - jokainen voi rakentaa sen itse. Omiin rehellisiin kokemuksiinsa pohjautuvalla luennolla Tola innostaa ja tukee kuulijoita unelmoimaan, kohtaamaan itsensä, olemaan rohkea ja uskomaan omaan potentiaaliinsa. Vaikeuksista voi selvitä. Luento auttaa löytämään avaimia niin itsetunnon kuin itseensä uskomisen vahvistamiseksi.

Tolalle tärkeää on luottamuksellisen ilmapiirin luominen ja yleisön aito kohtaaminen. Pamela Tola uskoo, että omilla valinnoillaan ja pienillä suunnan muutoksilla ihminen voi vaikuttaa positiivisesti omaan elämäänsä ja tulevaisuuteensa, ja tuoda parempaa hyvinvointia niin itselleen, kuin ympäristölleenkin.

Tolan puhe on ennen kaikkea inspiroiva, kannustava ja ajatuksia herättävä kokemus. Hän käsittelee omakohtaisen tarinansa kautta teemoja aina unelmista ja niiden merkityksestä oman voimansa löytämiseen, luovuuteen, ajatusten voimaan ja positiiviseen vuorovaikutukseen, huumorin merkitystä unohtamatta.

Pamela Tola on kiertänyt jo yli kymmenen vuotta ympäri Suomea kannustamassa kuulijoita uskomaan omiin unelmiinsa ja pitänyt erilaisia itseilmaisuun ja oman luovan voiman löytämiseen liittyviä koulutustilaisuuksia sekä työpajoja.

Pamela Tola puhuu tarpeen tullen myös luovasta, osallistavasta johtajuudesta, työilmapiirin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä työelämässä.

Pamela Tola on myös äänimaljahoitaja sekä sointukylpyohjaaja. Hän on opiskellut liike- ja tanssiterapiaa, sekä psykologista koko kehon tunnevyöhyketerapiaa.

Kaikki luennot ja workshopit räätälöidään aina kohderyhmän mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pamela Tola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu