Pamela Tola

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Pamela Tola

Pamela Tola

Vaikuttava tarina rohkeudesta, asenteesta ja unelmista

Teatteritaiteen maisteri Pamela Tola on elokuvista ja televisiosta tunnettu näyttelijä sekä kirjoittaja. Tolan vaikuttava omakohtainen tarina on osoitus siitä, kuinka olosuhteet tai menneisyys ei yksin määritä tulevaisuutta - jokainen voi rakentaa sen itse. Luennoillaan Tola rohkaisee kuulijaa unelmoimaan. Hän kannustaa uskomaan itseensä sekä auttaa löytämään avaimet niin itsetunnon kuin itseensä uskomisen vahvistamiseksi.

Tolalle tärkeää on luottamuksellisen ilmapiirin luominen ja yleisön kohtaaminen. Omien rehellisten kokemustensa kautta hän haluaa innostaa ja tukea kuulijoita kohtaamaan itsensä rehellisesti ja uskomaan omaan potentiaaliinsa. Pamela Tola uskoo, että omilla valinnoillaan ja pienillä suunnan muutoksilla ihminen voi vaikuttaa positiivisesti omaan elämäänsä ja tulevaisuuteensa, ja tuoda parempaa hyvinvointia niin itselleen, kuin ympäristölleenkin.

Tolan puhe on ennen kaikkea vaikuttava, inspiroiva, kannustava ja ajatuksia herättävä kokemus. Hän käsittelee omakohtaisen tarinansa kautta teemoja aina unelmista ja niiden merkityksestä oman voimansa löytämiseen, esiintymiseen, ajatusten voimaan ja positiiviseen vuorovaikutuksen.

Pamela Tola on kiertänyt kymmenen vuotta ympäri Suomea kannustamassa kuulijoita uskomaan omiin unelmiinsa ja pitänyt erilaisia itseilmaisuun liittyviä koulutustilaisuuksia sekä työpajoja.

Hän on opiskellut myös liike- ja tanssiterapiaa, sekä modernia koko kehon vyöhyketerapiaa.

Tola räätälöi luentonsa ja workshopit aina kohderyhmän mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pamela Tola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.