Panu Luukka

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Panu Luukka

Panu Luukka

Johda yrityskulttuuriasi tai se johtaa sinua.

Panu Luukka on intohimoinen paremman suomalaisen työelämän evankelista. Panulle parempi työelämä ja paremmat työpaikat eivät tarkoita aikuisten päiväkoteja pallomerineen ja keppijumppineen, vaan merkityksellistä työtä ja esimerkillistä johtamista. Panun viestin mukaan hyvän työpaikan kehittämistä ei tule nähdä säästöhankkeena (vähemmän sairaspoissaoloja, pienempi vaihtuvuus jne.), vaan erityisesti tuottavuutta parantavana toimintana. Toimintana johon jokaisen yrityksen on kilpailukykynsä nimissä panostettava 100 prosenttisesti.

Työkokemuksensa kautta Panu on päässyt kurkistamaan Suomen, Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaiden työpaikkojen johtoryhmiin ja takahuoneisiin. Niistä kokemuksista Panulle on syntynyt selkeä näkemys siitä, mikä yrityskulttuureissa ja johtamisessa toimii ja mikä ei. Panu on myös tehnyt &quotoikeita töitä&quot, toiminut esimiehenä, johtoryhmän jäsenenä ja businessvastuullisena, joten Panun puheissa on myös omakohtaista kokemusta, ei vain kirjaviisautta.

Panu esiintyy mielellään johtoryhmille, esimieskunnalle tai koko organisaatiolle. Panun esiintymistapa on samalla rento, innostava ja kiitetyn visuaalinen. Panu on myös rennon, nokkelan ja suorasukaisen esiintymistapansa ansiosta kiitetty paneelikeskustelujen moderaattori.

Panun aiheita ovat esimerkiksi:

- Mitä jos johdettaisiin, ihan oikeasti

- Esimiestyöstä työsuhde-etu

- Yrityskulttuurista kilpailuetua

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Panu Luukka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.