🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Paola Suhonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Paola Suhonen

Paola Suhonen

Ivana Helsingin perustaja

Paola Suhonen on suomalaisen vaatedesignin suuri kansainvälinen nimi, jonka työt ovat saavuttaneet mainetta niin suomalaisissa kuin myös kansainvälisissä medioissa ja muotiviikoilla.

Paolan ja hänen siskonsa Pirjo Suhosen perustama yritys oli ensimmäisiä pieniä suomalaisia vaatemerkkejä, joka pyrki määrätietoisesti maailmalle. "Sitä pidettiin lähes mahdottomana. Meillä ei ollut sellaista muodin kulttuuria tai meitä ei tunnettu muotimaana. Käytimme suomalaista muotoilua jonkinlaisena omana historiana ja linkitettiin se siihen", Paola kertoo.

Ivana Helsinki on esittänyt vaatteitaan jo useita kertoja muotinäytöksissä Pariisin, New Yorkin ja Kööpenhaminan muotiviikoilla. Ivana Helsinki on ollut ensimmäinen pohjoismainen muotialan brändi, joka on hyväksytty Pariisin muotiviikkojen päänäytöskalenteriin, vuonna 2007. Lisäksi Paola Suhonen on ensimmäinen suomalainen, jonka vaatemallisto on esitelty New Yorkin muotiviikoilla 2009 lähtien. Ivana Helsingistä on Suhosen luotsaamana kasvanut kokonaisvaltainen muodin, muotoilun, musiikin, elämyssuunnittelun ja elokuvan suunnittelutoimisto.

Paola on palkittu kahdella Suomen arvostetuimmalla taiteilijatunnustuksella, Pro Finlandialla 2013 ja Suomi-palkinnolla 2018. Paola on myös folk-duo Lone Deer Laredon jäsen.

Paola on kysytty ja luonteva puhuja ja kouluttaja, joka käsittelee itselleen läheisiä asioista, kuten trendit, vaatesuunnittelu, luovuus, yrittäjyys ja kansainvälisyys.

Aiheet esimerkiksi

  • Kansainvälistyminen
  • Yrittäjyys
  • Taiteilijayrittäjyys
  • Luovuus
  • Someton yritys- ja kuluttajakulttuuri
  • Vastuullisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paola Suhonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu