Paola Suhonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Paola Suhonen

Paola Suhonen

Ivana Helsingin perustaja

Paola Suhonen on suomalaisen vaatedesignin suuri kansainvälinen nimi, jonka työt ovat saavuttaneet mainetta niin suomalaisissa kuin myös kansainvälisissä muotisalongeissa ja -medioissa.

Ivana Helsinki on esittänyt vaatteitaan jo useita kertoja muotinäytöksissä Pariisin, New Yorkin ja Kööpenhaminan muotiviikoilla. Paola Suhonen on ensimmäinen suomalainen, jonka vaatemallisto on esitelty New Yorkin muotiviikoilla 2009 lähtien.

Paolan ja hänen siskonsa Pirjon perustama yritys oli ensimmäisiä pieniä suomalaisia vaatemerkkejä, joka pyrki määrätietoisesti maailmalle. &quotSitä pidettiin lähes mahdottomana. Meillä ei ollut sellaista muodin kulttuuria tai meitä ei tunnettu muotimaana. Käytimme suomalaista muotoilua jonkinlaisena omana historiana ja linkitettiin se siihen&quot, Paola kertoo.

Paola on haluttu ja luonteva puhuja ja kouluttaja, joka käsittelee itselleen läheisiä asioista, kuten trendit, vaatesuunnittelu, luovuus, yrittäjyys ja kansainvälisyys.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Kansainvälistyminen

- Yrittäjyys

- Brändin kansainvälistäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paola Suhonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.