Patrik Säilä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Patrik Säilä

Patrik Säilä

20 vuotta Puolustusvoimissa, joista yli kymmenen vuotta erikoisjoukkojen parissa upseerina työskennellyt Patrik Säilä on toiminut laskuvarjojääkärinä, taistelusukeltajana ja tiedustelijana niin kotimaassa kuin ulkomailla ja kohdannut retkillään monenlaisia haasteita, uskomattomia tilanteita ja silmät avaavia kokemuksia.

Tätä taustaa vasten Patrik kertoo käytännönläheisin esimerkein toimivan tiimin valinnasta ja kouluttamisesta, huippuammattilaisten johtamisesta äärimmäisissä olosuhteissa, vieraiden kulttuurien kohtaamisesta sekä uhkaavien ja vaarallisten tilanteiden tunnistamisesta , ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta.

Patrik on työskennellyt lähes kaksi vuosikymmentä Puolustusvoimissa, pääsääntöisesti erikoisjoukkojen ja sotilastiedustelun parissa erilaisissa tehtävissä. Hän on ollut perustamassa ja johtamassa ensimmäistä ammattisotilaista muodostettua, vaativiin merellisiin erikoisoperaatioihin tarkoitettua yksikköä.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Toimivan tiimin valinta ja muodostaminen

- Johtaminen muutoksessa ja kriisissä

- Toiminta riskialueilla (riskienhallinta ja turvallisuus)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Patrik Säilä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.