Paul Viio

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Paul Viio

Paul Viio

Menestyvä myynti vuonna 2025 – asiakkaan arvo ohjaavana tekijänä

KTT Paul Viio, B2B myynnin ammattilainen ja myynnin professori, on asiakasarvopohjaisen myynnin ja myynnin johtamisen asiantuntija, joka auttaa luomaan ja kehittämään maailmanluokan yrityksiä. Hänen innostavissa ja mukaansatempaavissa keynote puheissa ja myynnin valmennuksissa hän keskittyy arvonluontiin asiakkaalle ja sen kautta myyntituloksen parantamiseen ja menestyksen rakentamiseen.

Keskeinen sanoma Paulin keynote puheissa on se, miten tärkeää on keskittyä ammattimaiseen myynnin ja asiakkuuksien johtamiseen, asiakassuhteiden kehittämiseen, arvonluontiin (value co-creation) ja asiakaskokemukseen johtamiseen (customer experience management) koko asiakkaan polun (customer journey) aikana sekä henkilökohtaisen myynnin että asiakaspalvelun ja digitaalisten kanavien tukemana.

Paulin myynnin osaamisessa ja tavassa auttaa yrityksiä yhdistyy käytäntö ja tiede. Hänellä on 25 vuoden omakohtainen kokemus kansainvälisestä B2B myynnistä ja monimutkaisia ratkaisuja tarjoavien myyntiorganisaatioiden johtamisesta toimialoilla, joissa on valveutuneita asiakkaita ja asiansa osaavia ammattiostajia. Tämän lisäksi hän toimii Suomen ainoana myynnin professorina (EVLI Assistant Professor of Selling and Sales Management) Hanken Svenska handelshögskolanissa Helsingissä, josta hän on myös ainoana myynnin alueelta väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi. Aikaisemmin hän toimi myynnin ja myynnin johtamisen professorina myös Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Paulin myynnin tutkimuksia on julkaistu arvostetuissa kansainvälisissä tieteellisissä julkaisuissa ja lisäksi hän toimii myynnin ja myynnin johtamisen aihealueen asiantuntijana ja tarkastajana tieteellisissä julkaisuissa.

Paul on hyvin pidetty ja kokenut keynote puhuja sekä myynnin ja myynnin johtamisen kouluttaja/valmentaja. Lisäksi hän toimii neuvonantaja yrityksille, jotka kaipaavat kokenutta B2B myynnin asiantuntijaa tukemaan heidän myyntiä ja asiakashallintaa.

Paul on auttanut satoja johtajia ja yrityksiä maailmanlaajuisesti. Lisäksi hän on puhujana ja tutkimuksensa kautta inspiroinut ja auttanut tuhansia henkilöitä parantamaan heidän myyntituloksiansa ja menestystä liiketoiminnassa asiakasarvoon keskittymällä. Paul esiintyy ja valmentaa yrityksiä ja organisaatioita neljällä kielellä: suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paul Viio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu