Pekka Pohjakallio

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Pekka Pohjakallio

Pekka Pohjakallio

Työelämän vallankumous! Luovuuden johtaminen

Pekan ensirakkaus työelämässä olivat tekstiviestit. Ennen kuin kukaan tunsi niitä. Ne sytyttivät palon luoda uutta, mikä on ohjannut Pekan uraa 1990-luvun alusta tähän päivään. Matkalle on mahtunut onnistumisia ja harharetkiä. Nokialla Pekka vastasi tekstiviestien lisäksi WAPista ja multimediaviesteistä, johti Nokian ensimmäisten musiikkipuhelinten syntymistä sekä musiikkipalvelua. Myöhemmin Pekka vastasi Nokian palvelumarkkinoinnista ja oli Nokian Brand Boardin jäsen. Viimeisenä tehtävänään Pekka yhdisti Nokian muotoilua, innovaatioita sekä tuotekehitystä toisiinsa.

Diplomi-insinööritaustastaan huolimatta Pekalla on aina ollut heikko kohta ihmisiin ja johtamiseen. Tämä mielessään Pekka perusti vuonna 2011 Saku Tuomisen ja Juha Tynkkysen kanssa paremman työelämän muotoilutoimiston 925 Designin.

Lähes 20 vuoden high-tech ura ja viimeisten vuosien työ suomalaisten yritysten kautta ovat luoneet sekä tarinoita että dataa siitä, miten ideat syntyvät, miten ihmiset loistavat ja miten ideat kaupallistetaan. Sekä suuryritysten että start-upien näkökulmasta.

Pekka puhuu myös huippusuorituskyvystä. Varmin tie huippusuorituskykyyn on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ihmisen tulee olla sinut itsensä kanssa, tietää tavoitteensa ja johtaa energiaansa voidakseen suoriutua paremmin.

Hintsa Performance on valmentanut huippu-urheilijoita mm. 10 F1-maailmanmestaruuteen ja lukuisiin olympia- ja MM-mitaleihin sekä auttanut huippujohtajia. Siinä missä F1-mestari on jo lähes suorituskykynsä huipulla, me muut emme edes oivalla, kuinka paljon käyttämätöntä kapasiteettia meissä on.

Kysymällä ensin itseltä kuka on, mitä haluaa, kuka kontrolloi elämää ja sen jälkeen alkamalla tehdä aktiivisia päätöksiä elämän muuttamiseksi. Ja piilossa oleva huippusuoritus löytyy! Ytimen ympärillä ovat hyvinvoinnin muut osa-alueet: yleinen terveys, uni, ravinto, aktiivisuus, biomekaniikka ja henkinen energia.

Pekan aiheita ovat esimerkiksi:

- Työelämän vallankumous / Työelämän myytit

- Kokeilun kulttuuri ja luovuuden kehittäminen

- Luovuus, luovuuden johtaminen, luovan ajattelun kehittäminen

- Luova ajattelu, Innovaatiot ja niiden synty

- Huippusuorituskyky

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pekka Pohjakallio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.