🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Piia Koriseva

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Piia Koriseva

Piia Koriseva

Pyörätuolista valmentajaksi

Piialla on takana yli 20-vuotinen toimittajan ura. Nyt hän toimii personal trainerina muuttaen asiakkaidensa elämiä terveellisempään suuntaan!

Piia Koriseva kävelee, juoksee ja valmentaa. Näin ei ollut kymmenen vuotta sitten. Aivoinfarkti vei oikean puolen toimintakyvyn ja diagnoosi oli lohduton; pyörätuoli olisi todennäköisesti mukana loppuelämän. Kuntoutus ja kaiken uudelleen opettelu mahdollistivat kuitenkin sen, että Piia juoksi puolimaratonin viisi vuotta myöhemmin ja valmistui hyvinvointivalmentajaksi ja personal traineriksi 2014.

Oman kehon opettelun kautta heräsi ajatus valmentaa myös muita.

- Huomasin, että esimerkiksi painonpudottajat kipuilevat samojen asioiden kanssa mitä itsekin kuntoutuessani; keho ei toimi halutulla tavalla, aina ei jaksa, olisi niin helppoa vain luovuttaa ja antaa periksi.

Positiivisuus ja nauru näkyy ja kuuluu Piian elämässä, samoin kuin luennoissa. Piia on tehnyt paljon kiiteltyjä luentoja pitkin Suomea. Syksyllä 2018 julkaistiin hänen kirjansa 365 Muutoksen päivääni (Gummerrus).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Piia Koriseva, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu