Ramanda Andersson

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ramanda Andersson

Ramanda Andersson

Voimavarat, inspiraatio, auttaminen

Ramanda Andersson on voimavarojen ja onnistuneiden elämänmuutosten ammattilainen. Innostavien ja ratkaisukeskeisten puheiden avulla, hän auttaa yleisöä oivaltamaan muutoksen mahdollisuuden ja saa vireille aidon muutoksen kipinän. Ramanda elää niin kuin opettaa. Kokemukset alkoholismiperheessä kasvamisesta, huippu-urheilu unelmien kariutumisesta, sekä uusien unelmien, identiteetin ja elämänmuutoksen toteuttanut elämän polku, tuo aidon ja läheisen, kokemusasiantuntijasävelen hänen puheisiinsa.

Ramanda on helposti lähestyttävä ja lämmin persoona, joka antaa ihmisen olla juuri sellainen kuin on. Hän pyrkii toiminnassaan lähestymään jokaista ihmistä hyväksyvästi ja lempeästi. Hän on aina valmis auttamaan ihmisiä oivaltamaan.

Ramanda on aito ihminen, jonka arvoja ovat aitous, rakkaus, yksilöllisyys ja kiitollisuus. Näistä syntyy elämän merkityksen resepti, sanoo Ramanda.

Ramandan puheenvuorot saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aiheita:

Oman näköinen arki – omat arvot ja itsensä tunteminen. Löydä suunta elämälle.

Ratkaisukeskeinen toimiminen – johda itsesi onnistumaan.

Elämän uudelleen rakentaminen ja unelmien toteuttaminen – herää elämään, jota rakastat.

Merkityksen löytäminen – tyhjä ja tunnoton elämä voidaan muuttaa iloksi, odotukseksi ja merkitykselliseksi.

Rohkeus muuttua – motivoidu muutoksessa onnistumiseen.

Voimavarat elämässä – onnistuminen lähtee omista voimavaroista. Opi tunnistamaan omat tarpeesi ja johda elämäsi menestykseen.

Muutos lähtee yksilöistä – vahvoista yksilöistä syntyy vaikutusvaltainen yhteisö, joka voi yhdessä luoda tulosta niin yrityksissä, organisaatioissa ja perheissä, kuin urheiluseuroissa.

Urheilijoiden henkinen valmentaminen – parempia tuloksia ja arvokas urheilijan ura sekä valmistautuminen uran jälkeiseen elämään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ramanda Andersson, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.