Ria Parppei

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ria Parppei

Ria Parppei

Kehitä ja johda toimeenpanoa

Ria Parppei on johdon ja organisaatioiden toimeenpanon kehityskumppani. Parppei on ICF-sertifioitu liikkeenjohdon coach (PCC) ja hänellä on yli 25 vuoden laaja-alainen kokemus liike-elämästä ja henkilöstöjohtamisen kehittämisestä sekä loppututkinnot työpsykologian ja johtamisen (TkT), kauppatieteiden (KTM) sekä aikuiskasvatustieteen (KM) aloilta.

Viimeisimmät kymmenen vuotta hän on työskennellyt motivaation ja toimeenpanon rajapinnassa kehittäen organisaatioissa toimeenpanon taitoa eli volitiota. Hän on auttanut niin yksittäisiä johtajia kuin esimies- ja johtoryhmiäkin siirtämään oman organisaationsa innostuksen tilasta tehokkaaseen toimeenpanoon. Parppei tunnetaan etenkin konkreettisesta toimintaotteesta ja tuottamastaan lisäarvosta strategioiden, suunnitelmien ja muutosten toimeenpanossa.

Parppei haastaa perinteisen näkemyksen motivaation roolista tavoitteiden saavuttamisessa ja osoittaa, että pelkkä motivaatio ei yksin riitä tavoitteen ja tulosten saavuttamiseen vaan motivaation lisäksi tarvitaan volitiota eli toimeenpanon taitoa. Hän on haluttu monivivahteinen puhuja, joka saa kuulijansa pohtimaan asioita uudesta näkökulmasta esimerkiksi kysymällä: &quotJos motivaatio on tavoitteiden saavuttamisen lähtökohta, miksi niin monet vahvastikaan motivoituneet ihmiset eivät välttämättä saavuta tavoitteitaan?&quot

Parppein uutuuskirja &quotTee, toimi, saa aikaan. Kehitä ja johda toimeenpanoa&quot (2018) on siirtänyt viimeaikaisen keskustelun motivoinnista toimeenpanon johtamiseen. Kirja on ensimmäinen perusteellisesti toimeenpanoon keskittyvä teos, joka pohjautuu toimeenpanoa käsittelevään syvälliseen tutkimustietoon, faktoihin sekä organisaatioiden käytäntöihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ria Parppei, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.