Riku Aalto

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Riku Aalto

Riku Aalto

Toiminta- ja suorituskyvyn asiantuntija

Riku Aalto on maamme kokenein personal trainer ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Hänen tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan hallitsemaan kokonaiskuormittuneisuuttaan sekä voimavarojaan paremmin. Aallon mukaan hyvä elämä edellyttää energiaa sekä elinvoimaisuutta, joita voidaan lisätä voimavaroja palautuen lisäämällä, mutta myös varavoimia eli fyysistä kapasiteettia kasvattamalla. Vaikka unen ja palautumisen rooli onkin merkittävä, muistuttaa Aalto liiallisen istumisen sekä makaamisen johtavan toimintakykymme dramaattiseen romahtamiseen.

Aalto on koulutukseltaan fysioterapeutti, ammattivalmentaja sekä työhyvinvointivalmentaja. Hän on täydentänyt osaamistaan liikuntahallintotutkinnolla sekä ravinto- ja psyykkinen valmentaja koulutuksilla. Hän on kirjoittanut 40 kirjaa liikunnasta, ravitsemuksesta sekä harjoittelusta sekä valmentanut menestyksekkkäästi lukuisia kuntoilijoita, yrityksiä ja huippu-urheilijoita. Aallolla on itselläänkin 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja hän on muun muassa koulutusyhtiö Trainer4Youn, kustannusyhtiö Fitran sekä tuotteistamisyhtiö Impulssi Valmennus Oy:n perustaja.

Rikua luonnehditaan innostavaksi, energiseksi sekä äärimmäisen ratkaisukeskeiseksi kouluttajaksi, jonka armollinen, lempeä ja kansankielinen tapa luennoida jättää paljon kättä pidempää kotiin sekä käytäntöön vietäväksi.

Suosituimpia luentoaiheita:

Energiaa ja elinvoimaa etätyöhön

Etätyön ergonomia – kuinka estän fyysisen sekä henkisen homehtumisen

Impulssi – opi hallitsemaan kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi

Hyvä elämä – kuormitus ja lepo tasapainoon

Mikrotreenit – tehokkaampia kuin tekosyyt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riku Aalto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.