Riku Suokas

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Riku Suokas

Riku Suokas

Humoristinen tunnetun taitelijan luovuusluento

Riku Suokas on suomalainen ohjaaja, käsikirjoittaja, näyttelijä ja stand up -koomikko.

Riku valmistui teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitokselta vuonna 1995 ja elokuvataiteen maisteriksi Met Film Schoolista Lontoosta 2016. Hän työskenteli 15 vuotta teatterinjohtajana Tampereen Työväen Teatterissa, Helsingin kaupunginteatterissa sekä Hämeenlinnan Kaupungin Teatterissa.

Riku on kirjoittanut ja ohjannut lukuisia teoksia televisioon, teatteriin ja elokuviin. Riku on myös tehnyt stand up -komiikkaa vuodesta 1993 ja on yksi Suomen tunnetuimmista koomikoista.

Riku oli Rockie Awards -ehdokas Banff Word Media Festivalilla vuonna 2020 ei-englanninkielisestä komediasarjasta "Almost True" (Melkein totta) yhtenä käsikirjoittajista ja ohjaajista. Hän on luova tuottaja, pääkäsikirjoittaja ja ohjaaja suositussa "Koskinen"-sarjassa ja on myös tunnettu Lahti 2001- sarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana.

Luennossaan Riku yrittää avata omaa prosessiaan luovuuden esiin saamiseksi, sekä antaa kuulijoille käytännöllisiä tapoja löytää ja hyödyntää omaa luovuuttaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riku Suokas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu