Saara Remes

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Saara Remes

Saara Remes

Työyhteisöjen muutos- ja kuormitustilanteiden asiantuntija

Saara on käyttäytymistieteilijä (KM), työ- ja organisaatio-psykologiaan erikoistunut ratkaisukeskeinen valmentaja, psykoterapeutti (Valvira) ja työyhteisösovittelija.

Saara:&quot Muutostilanteessa työyhteisön tunneilmastosta huolehtiminen ratkaisee jatkon onnistumisen. On olennainen ero siinä, onko tekijöinä joukko ihmisiä, joilla on vallitsevana tunteena pelko ja epävarmuus vaiko uteliaisuus ja innostus. &quot

Saaran muutostuki-palveluita tarvitaan mm.

- Yt-neuvottelujen jälkeen

- Fuusiotilanteissa

- Organisaatiouudistuksissa

Saaralla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus konsultointi-, valmennus- ja kehittämistyöstä, joista seitsemän vuotta Keski- Euroopassa. Saara on yksi työyhteisösovittelun uranuurtajista Suomessa. Hän on sovitellut lukuisissa organisaatioissa, erityisesti johtoryhmien, asiantuntijaorganisaatioiden ja monikulttuuristen tiimien konfliktitilanteita sekä Suomessa että ulkomailla. Saara toimii myös uusien työyhteisösovittelijoiden ja sovunrakentajien kouluttajana.

Vuodesta 2009 Saara on oman yrityksensä kautta toiminut valmentajana/coachina/kouluttajana johtoryhmille, johtajille, esimiehille, asiantuntijoille ja työyhteisöille.

Saaran ydinosaamista on johtajuuden ja työyhteisöjen kehittäminen erityisesti muutostilanteiden aiheuttaman kuormittavuuden ja konfliktien hallinnan näkökulmasta. Saara on suosittu ja energisoiva puhuja myös suurissa tilaisuuksissa.

Saara on kysytty puhuja mm.

- TYKY- päiviin

- Työsuojelupäiviin

- Esimiespäiviin

- Henkilöstöpäiviin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saara Remes, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.