Saimi Hoyer

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Saimi Hoyer

Saimi Hoyer

Omakohtainen tarina yrittäjyydestä ja elämän ainutlaatuisuudesta

Saimi Hoyer on yrittäjä, Hotelli Punkaharjun johtaja, vangitseva tarinankertoja, vahvaluonteinen tekijä, joka oman tarinansa kautta innostaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä - uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Hän on taitava, sanavalmis esiintyjä, joka ei epäröi heittäytyä eikä laittaa itseään likoon. Karismaattinen Saimi on helposti lähestyttävä persoona, jonka läsnäoleva esiintyminen luo tilaisuuteen ainutlaatuisen tunnelman.

Yrittäjyyteen, läsnäolon voimaan, heittäytymiseen, rohkeuteen ja itsensä kehittämiseen liittyvät aiheet ovat Saimin ominta aluetta. Monessa mukana oleva huippumalli joutui pysähtymään sairastuttuaan vakavasti ja nousi takaisin yleisön eteen - tällä kertaa puhujana ja yrittäjänä - Hotellin Punkaharjun johtajana. Saimi rohkaisee jokaista kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden.

Saimi Hoyerille on myönnetty Suomen leijonan ansioristi työstään kulttuurihistorian ja luonnon hyväksi. Hoyer on myös valittu Matkailutoimittajien Killan puolesta Vuoden matkailuhenkilöksi ja Hotelli Punkaharju nimetty kotimaan matkailun huippukohteeksi. Hoyerin puheiden teemoihin kuuluu vahvasti suomalainen matkailu ja sen kehittäminen sekä yhteistyön voima. Näistä teemoista hän luennoi omakohtaisten kokemustensa kautta herättäen yleisön näkemään ympärillä olevat mahdollisuudet matkailun edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Mittavan kansainvälisen kokemuksensa ansioista Saimilla on vahva kulttuurien ja tapojen tuntemus ja hän työskentelee sujuvasti neljällä kielellä. Kokeneena tv-esiintyjänä Saimi osaa ottaa haltuun suuretkin tilaisuudet, mutta viihtyy erinomaisesti myös pienimuotoisemmissa keskustelutilaisuuksissa.

Puhujana Saimi on äärimmäisen vaikuttava. Hänen läsnäolonsa vangitsee yleisön mielenkiinnon ja elävä kerronta välittää tunteen luoden vuorovaikutuksen yleisön välille. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat kiittäneet Saimia erityisesti uskalluksesta, hyvästä läsnäolosta, yleisön huomioinnista ja tilanneherkkyydestä. &quotSaimi puhuu avoimesti, varmasti ja katsekontaktia luoden. Tuntui, että hän puhui juuri minulle&quot kommentoi eräs Saimin esitystä seurannut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saimi Hoyer, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.