Sami Sykkö

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sami Sykkö

Sami Sykkö

Hyvän tilannetajun omaava juontaja ja moderaattori

Sami Sykkö on maamme johtavia tyylin, muodin ja pukeutumisen asiantuntijoita. Hän on suosittu kommentaattori televisiossa ja radiossa. Hän tuntee aihealueet paitsi Suomessa myös kansainvälisesti. Hän on mm. usein raportoinut Pariisin ja New Yorkin muotiviikoilta.

Sami on ekonomi, joka on tehnyt näyttävän uran muotiin, muotoiluun, lifestyleen ja kulttuuriin erikoistuneena toimittajana. Hän työskenteli lähes vuosikymmenen Helsingin Sanomissa, minkä jälkeen hän oli Gloria-lehden päätoimittaja ja vastasi lehden uudistuksesta. Nykyisin Sami on vapaa kirjoittaja ja kolumnisti. Tällä hetkellä hän vastaa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen muotijutuista, on Anna-lehden kolumnisti ja Seura-lehden nettikolumnisti.

Sami on juontanut useita televisio-ohjelmia ja toiminut taitoluistelukommentaattorina. Hän on vetänyt keskusteluita ja juontanut tilaisuuksia myös englanniksi. Sami on kokenut haastattelija, joka saa haastateltavista irti kiinnostavan tiedon lisäksi myös huumoria, oli kyseessä Suomen presidentti, muotilegenda Karl Lagerfelt tai filmitähti Jane Fonda.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sami Sykkö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.