Samuel Piha

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Samuel Piha

Samuel Piha

Kuluttajaymmärrys perustuu tieteeseen

Samuel Piha on yksi Suomen nuorimpana väitelleistä kauppatieteiden tohtoreista. Hän on raikas ja analyyttinen kuluttajatutkija, joka ei karta hullujakaan ideoita. Akateemisissa piireissä Samuel tunnetaan huippuluennoitsijana ja luovana tieteellisenä ajattelijana.

Samuel on vuosia opettanut kauppakorkeakoulussa kuluttajaymmärrystä ja kuluttajamarkkinointia. Akateemisena tutkijana hän on jättiläisten olkapäillä. Hän osaa soveltaa uusimpia tieteellisiä löydöksiä käytännön haasteiden ratkaisemiseen. Liikkeenjohdon koulutuksesta hänellä on runsaasti kokemusta.

Mediassa Samuel esiintyy säännöllisesti asiantuntijana. Tieteen popularisointi on hänelle sydämenasia. Omassa tutkimuksessaan hän painottaa kuluttajan psykologiaa ja hyvinvointia. Liikkeenjohdon koulutusten lisäksi hän luennoi suoraan kuluttajille ja heidän edunvalvojilleen.

Sivistyksen puolestapuhujana Samuel on lannistumaton. Hän ei kierrätä bisneskirjallisuuden muoti-ideoita, vaan etsii inspiraationsa alkuperäislähteistä – tieteestä, filosofiasta, kaunokirjallisuudesta ja historiasta. Samuel takaa kuulijoilleen ainutlaatuisia, ajattomia oivalluksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Samuel Piha, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.