Sanna Tarssanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sanna Tarssanen

Sanna Tarssanen

Aluemarkkinoinnin, elämystalouden ja matkailun huippuosaaja

Sanna Tarssanen on Lapin markkinointiyhtiö House of Laplandin toimitusjohtaja.

Sanna on valovoimainen ja vaikuttava puhuja, joka tietää, kuinka alueen vetovoima tehdään, muuttoliike käännetään, matkailu saadaan kasvuun ja miten palvelusta tehdään elämys.

Sannalla on pitkä kokemus Lapin markkinoinnista, niin matkailijoille, asukkaille, investoreille, kuin elokuva- ja tv- tuotannoillekin.

House of Lapland on aluemarkkinoinnin edelläkävijä, jonka erikoisalaa on Lapin elinvoiman ja vetovoiman kasvattaminen aluemarkkinoinnin ja brändäyksen keinoin.

House of Laplandin kampanjoista Salla 2023 on palkittu vuonna 2021 Cannes Lions mainosfestivaaleilla Grand Prix –pääpalkinnolla sekä kymmenillä muilla arvostetuilla kansainvälisillä palkinnoilla. Kampanja on kansainvälistesti kaikkien aikojen menestynein suomalainen markkinointikampanja. Yhtiön kampanjoita on palkittu myös Vuoden Huiput- kilpailussa sekä kuntamarkkinoinnin SM -kilpailuissa. House of Laplandin toiminnan aikana Lapista on tullut muuttovoittoinen maakunta, matkailu on rikkonut ennätyksiä ja Lapista on tullut vuosittain kymmenien kansainvälisten tuotantojen kuvauspaikka.

Sanna on myös Pine & Gilmore Certified Experience Expert ja Elämyskolmiomallin luoja. Malli on ohjeistus siihen, miten palvelusta saadaan elämys ja se on laajasti hyödynnetty erityisesti matkailun tuotekehityksessä.

Sanna puhuu mielellään Lapista, aluemarkkinoinnista, brändeistä, elämyksistä ja matkailusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sanna Tarssanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.