Sara Salmani

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sara Salmani

Sara Salmani

Monimuotoisuus, ennakkoluulot, tietoisuus

Palkittu DEI -asiantuntija sekä markkinoinnin ja viestinnän osaaja, Sara Salmani, kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita monimuotoisuuden, inklusiivisuuden, ja yhdenvertaisuuden tärkeydestä. Hän laajentaa yleisön ymmärrystä mm. monimuotoisuuden edistämisestä, tiedostamattomien ennakkoluulojen tunnistamisesta sekä inklusiivisen markkinoinnin hallitsemisesta.

Salmani on myös johtanut ja konsultoinut lukuisia valtakunnallisia ja kansainvälisiä projekteja mukaan lukien Suomen ensimmäisen Ramadan -kampanjan kauppakeskus Itikselle. Hänen viimeisimpiin konsultointiprojekteihin kuuluvat esimerkiksi Palloliiton ja Niken kampanja urheiluhijabien lahjoituksista uusille ja vanhoille pelaajille, josta uutisoivat kansainväliset mediatalot kuten CNN ja BBC. Tämän lisäksi hän toimi konsulttina TBWA Helsingin ja TietoEvryn kampanjassa The Polite Type, joka voitti Vuoden Huiput 2020 Grand Prix palkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sara Salmani, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.