Sari Havas

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Sari Havas

Sari Havas

Virtaa vuorovaikutukseen

Sari Havas on näyttelijä, käsikirjoittaja, valmentaja ja puhuja. Sari on valmistunut teatteritaiteen maisteriksi 1990 lisäksi hänellä on parisuhde- ja seksuaaliterapeutin koulutus 2007. Sari on näytellyt lukuisissa TV -sarjoissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Sari on Improvisaatioteatteri Stella Polariksen pioneereja.

Sari Havas on karismaattinen ja inspiroiva puhuja. Sarin intohimona on puhua aiheista, joita kohtaamme päivittäin: esiintymistaito, työyhteisön dynamiikka ja vuorovaikutus. Sarin valmennustapa on ihmisläheinen ja konkreettinen. Hän uskoo elämyksen voimaan. Muutos tapahtuu vain oman kokemuksen ja elämyksen kautta, siksi Sarilla on powerpointtien asemasta aktivoivia harjoitteita. Sarin energia tempaa mukaansa osallistujat, jopa sen ujoimmankin. Sari luo valmennuksiinsa turvallisen ja luottamuksen ilmapiirin, jossa osallistujat saavat positiivisen ja voimauttavan kokemuksen.

Sari Havas on valmentanut satoja organisaatioita ja työyhteisöjä yli 20 vuoden aikana. Valmennuksia Sari pitää kaikille organisaatiotasoille mukaan lukien ylin johto. Sarin valmennuksista ovat nauttineet eri toimialojen ja julkishallinnon edustajat. Sari räätälöi kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisen valmennuksen.

**Sarin teemoja ovat mm:**

- Vuorovaikutus

- Motivointi

- Esimiestyö

- Erilaisuuden huomiointi työyhteisössä

- Palautteen anto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sari Havas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.