Satu Mehtälä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Satu Mehtälä

Satu Mehtälä

KTM Satu Mehtälä on hallitusammattilainen, liiketoiminnan kehittäjä ja kokenut bisnessparrari ja mentori. Hän on myös inspiroiva suurten ja pienempien tilaisuuksien puhuja ja juontaja. Mehtälä sanoo, että hän katselee yritysten ja organisaatioiden toimintaa monenlaisten silmälasien kautta. Hän on toiminut monipuolisesti yritystalouden, markkinoinnin ja viestinnän sekä yleisjohdon tehtävissä, mm Venäjällä rakennusyritys Lentekin talous- ja markkinointijohtajana, Ilmarisen viestintäjohtajana ja tekstiili- ja muotiteollisuus ry:n toimitusjohtajana. Kokemus ulottuu pörssiyrityksistä ja suuryrityksistä start-upeihin, järjestöihin ja kolmannen sektorin toimijoihin.

Tällä hetkellä Mehtälä toimii monen yrityksen hallituksessa, Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa yhteiskuntasuhteiden ja varainhankinnan kehittäjänä sekä konsulttiyrittäjänä. Hän on aktiivinen ja laaja-alaisesti verkottunut yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Johtaminen ja organisaatiokulttuurin kehittäminen

- Arvoa luova hallitustyö

- Järjestöjen ja vapaaehtoistyön johtaminen

- Naisten Pankki

- Yhteiskuntasuhteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Satu Mehtälä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.