🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Satu Silvo

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Satu Silvo

Satu Silvo

Elämäniloa arkeen

Satu Silvo on elämäniloa ja -voimaa pursuava, koko kansan tuntema näyttelijä, ennakkoluuloton yrittäjä ja pidetty luennoitsija, jonka tilaisuudet ovat hyvin suosittuja.

Jo parinkymmenen vuoden ajan Satu on kiertänyt maata luennoimassa täysille saleille ravinnon ja terveiden elämäntapojen merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. Hän puhuu eritoten siitä, miten suuri voima ajatuksilla voi olla.

Satu on luennoinut myös paljon vuorovaikutuksesta. Hän opettaa viestien lähettämistä ja vastaanottamista tavalla, jossa viestinnän kaikki osapuolet tulevat kuulluiksi ja huomioonotetuiksi.

Satu käsittelee yhdessä ravitsemusasiantuntija, tekn. lis. Paula Heinosen kanssa upeaan, mukaansatempaavaan tyyliinsä arjen työkaluja ja arjessa jaksamista. Satu sekä Paula lennättävät kuulijat luennoillaan uusien kokemusten ääreen, terveellisen elämän lähteille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Satu Silvo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu