Simo Takanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Simo Takanen

Simo Takanen

Simo Takasesta voi käyttää siviilissä montaa titteliä. Takanen on muun muassa toimitusjohtaja, koomikko, juontaja, selostaja ja jenkkifutari. Simon lempiaihe on epäonnistuminen ja sen kääntäminen voitoksi. Hänen havaintonsa mukaan ihmiset epäonnistuvat huomattavasti enemmän kuin onnistuvat, ja samaan aikaan epäonnistumisia ei kuitenkaan siedetä suomalaisessa yrityselämässä, puhumattakaan kunta- tai valtiosektorista. Menestyminen tuo selkääntaputtelijoita, epäonnistuneet yrittäjät leimataan luusereiksi, &quotkyllähän tämä tiedettiin&quot. Tämä aiheuttaa sen, että paljon potentiaalia jää epäonnistumisen pelossa käyttämättä. Simon puheenvuoroissa kuuluvat vahvasti omat kokemukset niin esiintymislavoilta, SM-sarjatason jenkkifutiskentiltä kuin historiasta sarjayrittäjänä: kun lähtee kylmiltään kahden miehen rengasliikkeen omistajaksi, perustaa ilman ymmärrystä betoniharkko tehtaan, oppii virheiden kautta varmasti enemmän kuin tarpeeksi.

Simon esityksissä näkyy satojen esiintymisten varmuus ja heittäytymiskyky yleisön mukaan. Puhujana hän on innostava ja omien, elämänmakuisten tarinoiden kautta yleisön mukaan ottava. Hän puhuu epäonnistumisista innostavasti ja armollisesti. Simon puheenvuorot ovat vuorovaikutteisia ja huumorilla höystettyjä.

Aiheita:

Mokaamalla menestykseen

Yrittäjyys vai ylittäjyys?

Esiintymisjännityksestä ei pidä päästä eroon, sen kanssa voi elää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Simo Takanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.