Taneli Tikka

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Taneli Tikka

Taneli Tikka

Robotit ja tekoäly muuttavat organisaatioita

Taneli Tikka on Suomen internet -palveluiden toimialan tunnetuimpia nimiä. Hän toimi aiemmin Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:n toimitusjohtajana, irtisanoutuen itse tehtävästä kesäkuussa 2019. Aikaisemmin hän on ollut Tiedon innovaatiojohtaja. Tikka toimii myös puheenjohtajana Teknologiateollisuuden tekoälyryhmässä, joka on perustettu vuoden 2018 alussa.

Hänen kuumimpia luentoaiheita ovat **digitalisaatio ja robotisaatio.** Mitä ihmisten toiminnalle organisaatiossa tapahtuu tekoälyn, robotisaation ja edistyneen teknologian ansiosta? Minkä osan ihmisen työstä robotisaatio korvaa ja miten? Muita Tanelin aiheita ovat mm. start uppien innovaatiotoiminta, yrittäjyys ja johtajuus.

Taneli on aktiivisesti mukana edistämässä teknologia-alan menestystä kansallisella tasolla ja osallistuu innovaatiopolitiikan kehittämiseen Työ- ja Elinkeinoministeriön työryhmissä. Hän haluaa herättää keskustelua siitä, millaisin keinoin rakennamme Suomea teollisen yhteiskunnan jälkeen. Tarvitsemme asenteiden, johtajuuden ja koko työn luonteen ajattelun perusteellista remonttia.

Työn tulevaisuudesta Taneli on todella osuva puhuja. Hän on karismaattinen, johdonmukainen ja asiantunteva. Tanelilla on vahva akateeminen tausta, joka yhdistyy laajaan käytännön kokemukseen yrityselämässä. Taneli Tikan visionäärisyys ja kokemus uuden liiketoiminnan luomisesta yhdistettynä vahvaan näkemykseen kehitystrendeistä yhdistyvät luennoilla mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taneli Tikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.