Teemu Arina

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Teemu Arina

Teemu Arina

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Teemu Arina on pitänyt aiheista suosittuja esityksiä mm. USA:ssa, Japanissa, Saksassa, Venäjällä, Hollannissa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta "Humanity in Digitization". Palkinnon aikaisempia vastaanottajia ovat mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja MIT:n professori Sugata Mitra. Lisäksi hän on toiminut liike-elämän ja EU-hankkeiden neuvonantajana sekä perustanut kaksi palkittua teknologia-alan startup-yritystä ja Biohacker Centerin, joka tutkii ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia teknologian avulla.

Teemu Arina on kirjoittanut yhdessä lääkäri Olli Sovijärven ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa Biohakkerin käsikirjan, jossa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta. Kirja on eniten koskaan ennakkoon myynyt ja sitä kautta odotetuin tietokirja Suomessa.

Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat futuristi ja teknologia-asintuntija Teemu Arina ja lääkäri Olli Sovijärvi ovat julkaisseet Biohakkerin flunssaopas (2020) -kirjan, jossa käydään läpi ajantasaisin tutkimustieto virustautien ennaltaehkäisyyn. Heiltä on saatavilla aiheeseen liittyviä esityksiä:

Biohakkerin vinkit suojautumisessa taudinaiheuttajia vastaan

Kuinka varaudut henkilökohtaisesti ja työyhteisönä taudinaiheuttajia vastaan? Tutkimusten tukemat käytännölliset, ravitsemukselliset ja teknologiset keinot ennaltaehkäistä tartuntatauteja matkustaessa, toimistolla, julkisilla paikoilla ja kotona.

Tulevaisuus koronaviruksen jälkeen

Kuinka varaudut liiketoiminnan näkökulmasta pandemian mukanaan tuomiin muutoksiin toimintatavoissa? Miten koronavirus on muuttanut maailmaa: taloudelliset, teknologiset ja sosiaaliset vaikutukset yritysten ja yhteisöjen toimintaan globaalisti nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikki esitykset voidaan suorittaa etälähetyksenä monikameratekniikalla studiosta.

Teemu Arina valittiin Vuoden Puhujaksi 2017.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teemu Arina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu