🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Teemu Karppinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Teemu Karppinen

Teemu Karppinen

Sosiaalinen resilienssi – ihmisten ja organisaation supervoima

Teemu Karppinen on operatiivinen johtaja ja ammattivalmentaja, joka on luonut yhdessä karhuryhmän entisen operatiivisen johtajan, tohtori Harri Gustafsbergin kanssa Ursus Program valmennuskonseptin.

Hyvinvointia, stressinhallintaa, henkistä suorituskykä ja sosiaalista resilienssiä kehittäviin valmennuksiin on osallistunut jo yli kymmenen tuhatta ihmistä ja satoja organisaatioita Suomessa ja ulkomailla. Teemun erikoisosaamista on erityisesti sosiaalinen resilienssi, koska se on tulevaisuuden organisaation metataito. Sitä tullaan tarvitsemaan enemmän ja enemmän ihmisten ammattitaidon rinnalle maailmassa, jossa muutos ei ole ollut koskaan ollut näin nopeaa, eikä enää ikinä näin hidasta.

Sosiaalinen resilienssi on ihmisten ja tiimin kyky vastata jatkuviin muutoksiin, tarvittaessa sopeutua nopeasti ja ennen kaikkea oppia jopa vahvistua näistä haasteista. Johtuipa ne sitten kriisistä tai kasvusta. Mitä enemmän johdolla ja henkilöstöllä on tieteeseen perustuvia, tehokkaita ja käytännöllisiä menetelmiä sosiaalisen resilienssin parantamiseen, sitä varmemmin he onnistuvat.

Teemu on valmentanut jo kahden vuosikymmenen ajan; suosituille valmennuksille on osallistunut satoja eri alojen ammattilaisia mm. suuryritysten johtajia, ammattivalmentajia, lääkäreitä, pilotteja, näyttelijöitä, erikoisyksikön poliiseja, professoreita ja asiakkaina ovat olleet esimerkiksi IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Nokian Renkaat, Nordea, Aalto Yliopisto, Kesko, OP, ELO, Veikkaus ja Valmet.

Puhujana Teemu on oivalluttava, herättävä, motivoiva ja hauska. Hän on saanut paljon kiitosta siitä, kuinka taitavasti hän rakentaa puheensa. Teemulla on kyky saada kuulija ymmärtämään, kuinka juuri hänen pitää opittua omaan työhön ja elämäänsä soveltaa. Teemusta onkin sanottu, että yksikään puhe ei ole päättynyt ilman, että osallistujat eivät tiedä, mitä tehdä, kun puhe päättyy.

Teemu on toiminut asiantuntijana usein myös mediassa, kuten Ylellä ja Ilta-sanomissa. Liiketalouden Merkonomi ja Tradenomi tutkintojen lisäksi hän on Master Mind Coach® Certied Trainer, MB-Master Coach ja TL-Personal Trainer. Teemun valmennusfilosofian mukaan organisaation menestys on hyvinvoivien, kyvykkäiden ja yhdessä tekevien ihmisten sivutuote. Teemu luennoi sujuvasti myös englanniksi.

Aiheet esimerkiksi

  • Sosiaalinen resilienssi
  • Resilienssin anatomia – sisu 2.0
  • Stressinhallinta ja mielen taidot – tason noston kompetenssit
  • Ideaalit ympärillä – otetaan eri persoonien supervoimat käyttöön
  • Kuinka toimit paineen alla? Persoonallesi räätälöity stressinhallinta
  • Mielen supervoimat – ihmisissä on enemmän kuin päälle päin näkyy
  • Vaikuttamisen anatomia – menestys alkaa sanasta me
  • Miksi tuo on tuommonen – persoonien vaikuttamisen taktiikat
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi käytännössä
  • Henkisten voimavarojen vahvistaminen
  • Hyvinvoinnin ja jaksamisen kolme tärkeintä elementtiä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teemu Karppinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu