Teemu Karppinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Teemu Karppinen

Teemu Karppinen

Neljän elementin mies – Uutta draivia tuloksentekoon

Teemu Karppisen valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote. Toisin sanoen yrityksen tasonnosto lähtee liikkeelle yksilön tasonnoston kautta ja tätä yritysten tulisi tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksilön tasonnostoon eli ihmisen henkilökohtaiseen hyvinvointiin tarvitaan neljä elementtiä, jotka ovat mieli, lepo, polttoaine ja liike.

Valmennuksessa kaikki lähtee mielestä, eli paremman ajattelun taidosta. Tämän myötä opitaan kiinnittämään huomiota näihin elementteihin omassa elämässä ja yhdistämään ne valmennettavan yksilön sekä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Karppinen johdattaa asiakkaansa kestäviin tuloksiin luennoilla, joissa keskitytään energiatasojen maksimointiin, stressinhallintaan sekä suorituskyvyn parantamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia huippu-urheilijoista ja lääkäreistä aina suuryritysten johtajiin. Karppinen on ollut puhumassa ja valmentamassa lukuisissa yrityksissä, yhteisöissä, tapahtumissa ja medioissa. Hänen asiakkaitaan ovat mm. IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Sosiaali ja terveysministeriö, Elixia, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Suomen Punainen risti, Go Expo -messut ja Yle.

Karppinen on 4 Elements Personal Training yrityksen perustaja, jolla on vankka osaaminen niin fyysisten kuin psyykkisten ominaisuuksien valmentamisesta. Valmennuksissaan ja luennoissaan hän yhdistää menestyksekkäästi nämä kaksi osa-aluetta toimivaksi kokonaisuudeksi. Liiketalouden tutkintojen lisäksi hän on Trainer Lab -personal trainer, MB-Master Life Coach ja Mind Coach Certified Trainer. Hän kouluttaa myös valmentajille mielen valmennusta yhdessä Harri Gustafsbergin kanssa.

Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin ja mielenvalmentaja Harri Gustafsbergin uudessa kirjassa //Tilannetaju - Päätä paremmin // Karppinen kertoo energiatasojen maksimoinnista.

Luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Energiatasojen maksimointi

- Parempaan tulokseen neljän elementin avulla

- Paremmissa elämäntavoissa vähemmän on enemmän

- Dieetit roskiin ja paremmat tavat tilalle

- Nautitaan tekemisestä ja tehdään tulosta

- Paremman ajattelun taito

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teemu Karppinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.