Thomas Ek

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Thomas Ek

Thomas Ek

OBH Nordican menestyksen takuumies!

Thomas Ek loi yhdessä veljensä Peterin kanssa yhden Ruotsin tunnetuimmista brändeistä. Hän luennoi inspiroivasti johtamisesta, myynnistä/markkinoinnista ja yrittäjyydestä.

Osa Thomasin tarinaa on se, kuinka OBH Nordicasta tuli markkinajohtaja jo valmiilla markkinoilla. Omalla työllä, isolla intohimolla ja lojaaleiden työntekijöidensä avulla Ekin veljekset onnistuivat menestystarinassaan. Innovaatiolla, suunnittelulla, rohkeudella, nopeudella ja tehokkaalla markkinoinnilla he haastoivat kaikki kansainväliset toimijat.

Thomas kertoo 32 vuoden urastaan ja haasteistaan selkein esimerkein. Jännittävä tarina, joka antaa kuulijoille energiaa ja inspiraatiota. Luennot ovat 60-75 minuuttia, riippuen aiheesta. Inspiraatiota myyntitiimiin, konferensseihin tai yritykselle!

Tiesitkö?

- OBH Nordican tunnettavuus nousi nollasta prosentista 97 prosenttiin alle 7 vuodessa

- Yrityksen liikevaihto kolminkertaistui viidessä vuodessa

- Jo kuuden vuoden jälkeen brändi valittiin yhdeksi sadasta arvostetuimmasta &quotsuperbrändistä&quot Ruotsissa (verrattuna kaikkiin kansainvälisiin merkkeihin kaikilla aloilla)

- Vuonna 2010 veljekset Thomas ja Peter saivat tunnustuksen &quotEntrepreneur of the Year&quot Tukholmassa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Thomas Ek, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.