Timo Partonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Timo Partonen

Timo Partonen

tutkimusprofessori

Timo Partonen on poikkeuksellisen ansioitunut mielenterveyden ja psykiatrian, sekä unen ja vuorokausirytmin asiantuntija. Hän on perehtynyt vuodenaikaisvaihtelun, valon ja unen terveysvaikutuksiin. Hänen tutkimustyönsä valottaa elimistön sisäisen kellon ja sen toimintaan vaikuttavien keinojen merkitystä terveydelle ja mielialalle. Partonen on asiantuntijatyössään painottanut myös itsemurhien ehkäisyn jatkuvaa kehittämistä.

Tutkimusprofessori Timo Partonen työskentelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella Helsingissä. Hän väitteli Helsingin yliopistossa lääketieteen tohtoriksi vuonna 1996 kaamosmasennuksesta. Partonen on työskennellyt psykiatrian erikoislääkärinä ja opettajana Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa sekä ylilääkärinä ja akatemiatutkijana Kansanterveyslaitoksella. Vuonna 2012 Suomen Akatemia valitsi rahoittamistaan terveystieteen hankkeista Partosen tutkimuksen yhdeksi kymmenestä suomalaisen tutkimuksen vaikuttavuuden huipuista.

Tällä hetkellä Partonen toimii muun muassa Annals of Medicine sekä Psychiatria Fennica -tiedelehtien päätoimittajana. British Medical Association palkitsi hänen kaamosmasennuksesta kertovan, Oxford University Press -kustantamon julkaiseman kirjansa parhaana mielenterveyden alan teoksena vuonna 2002. Partonen on tullut myös suurelle yleisölle tutuksi unihäiriöiden asiantuntijana niin sähköisessä kuin painetussakin mediassa. Lisäksi hän on tuottelias tietokirjailija ja hänen tuoreimpia kirjoja ovat: Valosta aikaa - sisäinen aika ja terveys (2012) sekä Lisää unta - kiireen lyhyt historia (2014).

Tutkimusprofessori Timo Partoselle on myönnetty Maud Kuistilan palkinto vuonna 2015 ja Hyvän Tiedon Omena vuonna 2016. Maud Kuistilan muistosäätiön palkinto myönnetään lääketieteen alan ansioituneelle tutkijoiden kouluttajalle, joka on edistänyt korkeatasoista tutkimusperinnettä Suomessa. Terveystoimittajat ry myöntää Hyvän Tiedon Omenan tunnustuksena hyvästä yhteistyöstä terveystoimittajien kanssa.

Esiintyjänä, tutkijana sekä kouluttajana Timo on innostava sekä läsnäoleva.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Timo Partonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.