Timo Polari

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Timo Polari

Timo Polari

Selviytyjät

Huhtikuussa 1997 Timo Polari jäi ainoana eloon Grönlannin mannerjäätikön murhenäytelmästä, jossa kaksi hänen ystäväänsä menehtyivät. Viisi vuotta myöhemmin Polari toteutti näiden kolmen miehen unelman etelä-navalla.

Polarin tarinassa yhdistyvät kiehtovalla tavalla henkinen ja fyysinen voima sekä kauneus, viisaus ja elämän ainutkertaisuuden oivaltaminen. Timo Polarin tarina on universaali kasvu- ja selvitymiskertomus, jonka teemat koskettavat jokaista ihmistä. Timo Polari on kiehtovan monipuolinen sekoitus karaistunutta vaeltajaa, intuitiivista taiteilijasielua ja pehmeää perheenisää. Timon esitys koskettaa, kohottaa ja saa kuulijan näkemään maailman uusista näkökulmista.

Selviytymisen lait ovat samat kaikkialla: erämaissa, työelämän haasteissa, vaikean avioeron yhteydessä, taloudellisissa vaikeuksissa, terveyteen liittyvissä ongelmissa sekä globaalissa epävarmuudessa. Timo Polarilla on erittäin laajasti omakohtaisia kokemuksia sekä perehtyneisyyttä selviytymisen universaaleihin teemoihin. Grönlannin onnettomuuden lisäksi Timo pelastanut itsensä ja kaksi muuta ihmistä hukkumiskuolemalta sekä jäänyt eloon tuhoisasta auto-onnettomuudesta.

Timo kertoo puheenvuorossaan, miten ennakoida ja välttää kriisit, onnettomuudet ja vaikeudet sekä miten niistä selviydytään – ennemmin tai myöhemmin jokainen yksilö, yhteisö ja liikeyritys tulee vaikeuksia joka tapauksessa kohtaamaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Timo Polari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu