Tomi Hilvo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tomi Hilvo

Tomi Hilvo

Johtamisen tarpeet ja kulttuurin johtaminen millenniaalien aikakaudella

Tomi Hilvo on digitaaliseen markkinointiin erikoistuneen DIngle Oy:n toimitusjohtaja. Markkinoinnin lisäksi hänen pitkä ja kansainvälinen kokemuksensa kattaa johtamisen , kulttuurinjohtamisen, palveluliiketoiminnan kansainvälistämisen sekä BtoB-myynnin johtamisen ja modernisoinnin.

Hilvon menestyksekäs ura sisältää mm. opettajana toimimisen Kaliforniassa, mediatoimistoalan disruption Toinen Helsinki Oy:n johdossa, sekä suomalaisen palvelukonseptin kansainvälistämisen Management Events -yhtiön toimitusjohtajana seitsemän vuoden ajan. Tänä aikana yritys kasvoi vauhdikkaasti sekä Euroopassa että Aasiassa ja valittiin Euroopan parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Koulutukseltaan Hilvo on yhteiskuntatieteen maisteri.

Tomi Hilvo on yli 20-vuotisen uransa aikana johtanut useaa alansa edelläkävijäyritystä ja markkinan uudistajaa, disruptoijaa. Seitsemän vuotta urastaan Tomi kansainvälisti suomalaista palvelukonseptia Management Events-yhtiön toimitusjohtajana. Tässä tehtävässä hän palkkasi, johti, ja valmensi millenniaaleja menestymään mm. Pohjoismaissa, Saksassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Turkissa, ja Singaporessa. Yhtiö valittiin useasti sekä Suomen että Euroopan parhaimpien työpaikkojen listoille.

Tomi Hilvolla on harvinaislaatuinen kokemus lahjakkaiden nuorten työntekijöiden palkkaamisesta ja johtamisesta hyvin konkreettisella tasolla ja kansainvälisesti. Radio Cityn musiikkipäällikkönä 25-vuotiaana vahvan näkemyksen omaavien lahjakkuuksien johtaminen oli ensimmäinen merkittävä haaste. Toimiessaan opettajana Fairmont Private School –nimisessä koulussa Kalifornian Anaheimissa Tomi sai nähdä ja kokea millainen potentiaali jo teini-iässä on heissä, jotka myöhemmin pääsivät Ivy League yliopistoihin ja sitä kautta maailman tason osaajiksi ja yrittäjiksi. Vuosina 2007-2015 toimiessaan Management Eventsin toimitusjohtajana haasteena oli johtajuuden ja yrityskulttuurin laatu ja sitä kautta saavutettu kasvu kymmenessä Euroopan markkinassa sekä Singaporessa. Tässä tehtävässä Tomi oli hands-on palkkaamassa ja valmentamassa millenniaaleja sekä kehittämässä esimiesten kykyä johtaa tulosta ihmisten kautta.

Entisenä radioalan ammattilaisena Tomilla on vankka esiintymiskokemus. Tuhansien tuntien suorat radiolähetykset ovat tuoneet Tomille kyvyn olla aidosti läsnä, tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän lisäksi Tomi on puhunut yritysjohtajille myynnin, markkinoinnin, sekä johtamisen teemoista Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Puolassa, Turkissa, Latviassa, Englannissa ja Singaporessa. Luennoitsijana Tomi on innostava, ajatuksia herättävä, vahvasti läsnä ja mielellään jakaa tarinoita monipuolisesta kokemustaustastaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tomi Hilvo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.