Tomi Pyyhtiä

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tomi Pyyhtiä

Tomi Pyyhtiä

Menestynyt start-up yrittäjä, digiliiketoiminnan konkari sekä tietokirjailija

Tomi Pyyhtiä on menestynyt verkkokauppamyynnin johtaja ja digitaalisen liiketoiminnan kasvun primusmoottori. Hän on myös menestynyt start-up yrittäjä. Pyyhtiä myi perustamansa yrityksen Henrico Digitalin yrityskaupalla osaksi StaffPoint-konsernia.

Pyyhtiä on valmistunut Lontoosta yliopistosta, jossa hän opiskeli viestintää, sosiaalipsykologiaa, sekä mediatieteitä. Lisäksi hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Pyyhtiä on osallistunut eri digialan järjestöjen työskentelyyn toimimalla muun muassa IAB Finlandin hallituksen jäsenenä, sekä oli yksi perustajajäsen Mainostajien liiton (nykyinen Marketing Finland) digityöryhmässä, ja toimi sen puheenjohtajana.

Pyyhtiä on tunnettu pelirohkeasta ja ketterästä lähestymistavastaan johtamisen ja myynnin tekemisessä, aina strategisesta visioinnista kädet savessa hands-on myynnin tekemiseen. Hän osaa modernit digitaalisen liiketoiminnan ja onlinemyynnin menetelmät, sekä taitaa tehokkaasti B2B myynnin salat.

Pyyhtiä herättelee kuulijoita suoraviivaisella ja selkokielisillä esimerkeillä, ja antaa runsaita eväitä digitaalisessa liiketoiminnassa menestymiseen, start-up yrityksien perustamiseen ja skaalaamiseen, tai tehokkaan B2B myynnin nostamiseen vahvalla kasvu-uralle!

Harrastuksena Pyyhtiä toimii intohimoisena tietokirjailijana, ja hänen viides tietokirjansa on tulossa helmikuussa 2023.

Luentoaiheita mm:

- Digitaalisen liiketoiminnan johtaminen

- Miten menestyt verkkokauppiaana

- Start-Up yrityksen perustaminen, skaalaaminen ja myyminen

- Onnistuneen B2B myynnin strategiat ja taktiikat

- Miten rakennat maailmanluokan B2B myyntikoneiston

- Asenne ja sisäinen motivaatio

- Avaimet yrityksen ketterään kasvuun

Pyyhtiän luennointikielet ovat suomi ja englanti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tomi Pyyhtiä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.