Tommi Tervanen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tommi Tervanen

Tommi Tervanen

Johtamisen ja yrittäjyyden asiantuntija

Tommi Tervanen on ruuan ystävä, jonka sydän pamppailee yrittäjyydelle ja vastuulliselle liiketoiminnalle. Hän on toiminut Kotipizza Groupin hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2021, ja ennen puheenjohtajuuttaan hän kehitti Kotipizzaa toimitusjohtajana vuodesta 2012 alkaen.

Tommi suhtautuu intohimoisesti johtamiseen, yrittäjyyteen, markkinointiin, vastuullisuuteen sekä tietenkin ruokaan. Hän on etsinyt maailman parhaita raaka-aineita jo 25 vuoden ajan ja ollut mukana nostamassa perinteikkään Kotipizza-ketjun pikaruokaketjujen joukosta moderniksi Fast Casual -konseptiksi. Muun muassa heinäkuussa 2015 Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna.

Tommi on lavalla kuin kotonaan ja esiintyy luontevasti yhtä hyvin markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, sijoittajille, kansainvälisille asiantuntijoille – tai aivan tavallisille pizzansyöjille. Tommin tyyli on innostava ja asiantunteva. Kuulijat kiittävät ennen kaikkea Tommin heittäytymistä ja vahvaa henkilökohtaista läsnäoloa.

Tommin tarinat yrittäjyydestä ja onnistuneista uudistumishankkeista vangitsevat jokaisen kuulijan huomion. Hän panostaa viestintään eri areenoilla ja hänen Pizzaguy-bloginsa valittiin vuoden yritysblogiksi vuonna 2015.

Tommin aiheita ovat esimerkiksi:

- Johtaminen

- Yrittäjyys ja franchising

- Vastuullinen liiketoiminta

- Markkinointi ja viestintä

- Sijoittaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tommi Tervanen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.