Tony Dunderfelt

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt on psykologi, kirjailija, oman yrityksensä perustaja ja toimitusjohtaja. Sympaattinen, kokonaisvaltaisen ihmiskuvan uranuurtajapsykologi on ihmissuhteiden ja inhimillisen kehityksen asiantuntija. Hän on myös innostava kouluttaja ja valmentaja, joka osaa muokata tieteellisen tiedon yleisesti ymmärrettävään ja työyhteisöissä hyödynnettävään muotoon. Tonylla on suorat yhteydet alansa kansainväliseen huippututkimukseen ja hän on tällä hetkellä Suomen eniten luettuja tietokirjailijoita. Tonyn ihmisuskoinen, lempeä ja määrätietoinen henki kuljettaa kauniisti luentojen läpi: löydät itsestäsi uutta.

Tony on toiminut kouluttajana vuodesta 1981 ja työyhteisöjen ja esimiesten valmentajana vuodesta 1985. Suosittuja aiheita ovat mm. miten luoda iloa itselleen ja muille, itsensä johtaminen, henkilökemia, vuorovaikutustaidot sekä ryhmäprosessin ymmärtäminen. Esimiesvalmennuksessa keskitytään siihen miten tärkeää on, että esimies pystyy säilyttämään oman ja toisten motivaation korkealla myös muutoksen ja haasteiden keskellä. Hyvä ihmisten johtaminen perustuu aina esimiehen omaan itsetuntemukseen, joka antaa eväät toisten ymmärtämiselle, erilaisuuden hyväksymiselle ja hyödyntämiselle sekä toimivalle vuorovaikutukselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tony Dunderfelt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.