Tuija Pehkonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen

Rohkaiseva ja energinen juontaja

Radio- ja TV-juontajana tutuksi tullut Tuija Pehkonen on iloinen, lämminhenkinen puhuja ja juontaja, joka innostuu ja saa muutkin innostumaan. Tuija on palkittu mm. Vuoden Radiojuontajana ja Positiivisimpana helsinkiläisenä. Tuija hoitaa niin yrityksen juhlat, seminaarit kuin massatapahtumatkin vankalla ammattitaidolla ja nopea reagointikyky kuuluu hänen vahvuuksiinsa. Ihmisläheinen tunnelmannostattaja ja tiedonjanoinen toimittaja – sitä Tuija on.

Viimeaikoina tätä energistä juontaja-toimittajaa on nähty televisiossa mm. Tuija Tähtien Kanssa, Kesäterassi, Suomen Ihanimmat Häät ja Rankat Duunit -ohjelmissa. Radion puolella hän tekee pitkiä henkilöhaastatteluita Yle Puheelle.  Tapahtumajuontokokemuksta on kertynyt Naisten Kympistä muotigaaloihin ja Levin maailmancupista Priden puistojuhliin.

Puhujana Tuijalla löytyy kompetenssia paitsi esiintymisestä ja median kohtaamisesta, myös rohkeudesta ja itsensävoittamisesta. Hän on kannustava, käytännönläheinen puhuja, joka inspiroi yleisöään uskomaan itseensä ja kehittymään.

**Tuijan luentoaiheita ovat:**

- **Rennompaa esiintymistä** -luennolla annetaan pieniä kikkoja esiintymiseen ja jännityksen kanssa elämiseen. Vuosien esiintymiskokemuksen kautta Tuija avaa teemoja hyvin käytännönläheisesti.

-** Ihan(an) kamala haastattelu** – mediavalmennus keskittyy siihen, miten valmistautua median kohtaamiseen, onnistua haastatteluissa ja miten media ylipäätään toimii.

-**Muutama sana rohkeudesta** luennolla puhutaan niistä pienistä ja suurista peloista, jotka estävät meitä tekemään haluamiamme valintoja elämässä. Mistä rohkeutta ja uskoa itseensä, luottoa siihen, että asiat järjestyvät? Tuija hyppäsi kesällä 2015 pois oravanpyörästä, valtakunnallisen radion aamujuontajan paikalta tyhjän päälle. Miksi? Voisitko ja uskaltaisitko sinäkin tehdä jotain, mistä olet aina haaveillut?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuija Pehkonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.