Tuija Piepponen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuija Piepponen

Tuija Piepponen

Tietoa, kokemusta - asiaa asiallisesti huumoria säästämättä!

Tuija Piepponen on näyttelijä, viihteen tekijä, kouluttaja, Mummodiskon MC ja taidemaalari. Hän on näytellyt vuosikymmeniä niin suomalaisissa teattereissa, TV-sarjafilmeissä, näytelmissä, viihdeohjelmissa, elokuvissa ja TV-mainoksissa. Hän on myös viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa niin juontaen, laulaen kuin stepatenkin.

Tuija on opettanut jazz- ja steppitanssia Lauri Vesannon balettikoulussa ja Tanssistudiolla. Tuija on lahjakas taiteilija ja hän onkin maalannut öljyväreillä nelisensataa taulua. Hän on pitänyt useita näyttelyitä mm. teattereiden auloissa, kahviloissa ja gallerioissa. Tuijan maalauksia voi nähdä esillä Nokialla Nansotalossa.

Tuijan toimeksiannot soveltuvat tuomaan iloa arkeen, motivoimaan elämässä yleensä sekä parantamaan kaikenlaista asiakaspalvelua.

Tuijan aiheita ovat esimerkiksi:

  • TYÖHYVINVOINNIN ABC
  • TOIMIVA VUOROVAIKUTUS. "Elekieli tukena vai tukkona?!" - Kehonkielen- ja puheäänen sanaton viestintä. Vuorovaikutus ja ilmaisutaidon opastusta sekä koulutusta käytännössä.
  • PELKO POIS. Rennosti ja rauhoittavasti. Erityisesti niille, jotka kärsivät jännityksestä ja esiintymispelosta.
  • TAIDEPLÄJÄYS. Tuija maalaa yleisön edessä musiikin säestyksellä värikkään maalauksen - samalla kertoillen hauskoja tarinoita: "Taulun takana on muutakin kuin seinä!"

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuija Piepponen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu