Tuija Piepponen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tuija Piepponen

Tuija Piepponen

Iloa ja motivaatiota - Työhyvinvointi ja vuorovaikutus.

Tuija Piepponen on turkulainen näyttelijä, monipuolinen taiteilija, ilmaisutaidon luennoitsija sekä kolumnisti. Hän on näytellyt mm. teatterissa, elokuvissa ja televisiossa. Hän on myös viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa niin juontaen, laulaen kuin stepatenkin.

Tuija on opettanut jazz- ja steppitanssia Lauri Vesannon balettikoulussa ja Tanssistudiolla. Hän on myös Kuopion Tanssistudio Oy:n perustajaosakas.

Tuija on lahjakas taiteilija ja hän onkin maalannut öljyväreillä nelisensataa taulua. Hän on pitänyt useita näyttelyitä mm. teattereiden auloissa, kahviloissa ja gallerioissa. Hän on kirjoittanut kolumneja ja pakinoita kaupunkilehtiin ja säännöllisesti edelleenkin Kuopion Energian Sähköviesti-lehteen.

Tuijan toimeksiannot soveltuvat tuomaan iloa arkeen, motivoimaan elämässä yleensä sekä parantamaan kaikenlaista asiakaspalvelua.

Tuijan luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Elekieli - sanaton viestintä

- Vuorovaikutus- ja esiintymistaidot

- Työhyvinvoinnin abc

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuija Piepponen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.