Tuomas Sammelvuo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tuomas Sammelvuo

Tuomas Sammelvuo

Voittajan mentaliteetti - Vuoden Tulokas 2015

Tuomas Sammelvuo on Suomen miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja ja entinen suomalainen huippulentopalloilija.

Tuomas voitti peliurallaan muun muassa Mestareiden liigan (2005) ja Ranskan Pro A -liigan kahdesti (1999, 2005). Hän on meriiteiltään kaikkien aikojen menestyksekkäin mieslentopalloilija Suomessa. Kolme kertaa kauden lentopalloilijaksi (1997, 2000, 2001) valittu Sammelvuo on yhdeksänkertainen eri maiden liiga- tai cup-mestari.

Tuomas toimi pitkään Suomen lentopallomaajoukkueen kapteenina, ennen kuin hän lopetti maajoukkueuransa vuonna 2009. Hän teki kuitenkin vuoden tauon jälkeen paluun maajoukkueeseen kesäksi 2011 päättäen uransa maajoukkueessa kesällä 2012. Häntä pidetään kaikkien aikojen parhaana suomalaisena lentopalloilijana. Tuomas pelasi urallaan 296 miesten maaottelua, joka on Kari Kalinin (312) jälkeen toiseksi eniten maan lajihistoriassa. Tuomas valittiin Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentajaksi tammikuussa 2013 jä hänen johdollaan Suomi pääsi ja pelasi lentopalloilun Puolassa 2014 järjestetyissä MM-kisoissa 32 vuoden tauon jälkeen. Suomen sijoitus oli kaikkien aikojen toistaiseksi paras; yhdeksäs sija.

Tuomas valittiin Speakersforumin Vuoden Tulokkaaksi 2015.

Tuomaksen aiheita ovat esimerkiksi:

- Motivointi

- Urheilijasta valmentajaksi

- Tavoitteen asettaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuomas Sammelvuo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.