Vertti Harjuniemi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Vertti Harjuniemi

Vertti Harjuniemi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, motivaatio ja jaksaminen

Suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi näkee jokaisen toimivan työyhteisön koostuvan hyvinvoivista yksilöistä.

Koko ikänsä kilpaurheillut Harjuniemi on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja kouluttautunut mielen valmentajaksi (Mind Coach® certified trainer). Hän on personal trainerina valmentanut tuhansia ihmisiä niin kasvotusten kuin verkon kautta ja tehnyt kaksi omaa tv-sarjaa hyvinvoinnista; Jutan ja Vertin supersinkkudieetti, sekä Bull vs. Vertti. Harjuniemi nähtiin Gladiaattoreissa Titaanin roolissa. Vertin kirja &quotHyvä, parempi, paras&quot julkaistaan keväällä 2018.

Vertti Harjuniemi on motivoiva ja innostava puhuja, joka painottaa luennoillaan tavoitteiden saavuttamisen vaativan niin kehon kuin mielen hallintaa. Harjuniemi puhuu suoraan, kannustaa, motivoi ja antaa konkreettisia vinkkejä yksilön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Hänen luentojensa teemoja ovat liikunta, ravinto, motivaatio, tavoitteet sekä työhyvinvointi ja stressinhallinta.

Luennot räätälöidään aina tapahtuman sekä kuulijakunnan mukaan. Sen lisäksi, että jokainen löytää varmasti avaimia omaan elämäänsä, ovat luennot aina huumorilla höystettyjä ja jokainen paikalla oleva varmasti viihtyy.

//&quotIhminen voi olla paras versio itsestään vain voimalla hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Motivaatio tekemiseen ei synny, se täytyy tulosten kautta tehdä.&quot//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vertti Harjuniemi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.